Πώς υπολογίζω τα kW για επιλογή λέβητα;

Περισσότερα
11 Χρόνια 6 Μήνες πριν #30026 από andysurg
Ευχαριστω παιδια για τις απάντησης σας. Θα ξανά πάω σε άλλο μηχανικό για ακόμα μια μελέτη.
Ευχαριστω Grecu για την λεπτομερή απάντηση, θα το μελέτησε λίγων ακόμα το θέμα και θα σας ενημερώσω.
Αγαπητε κονστσντινο1 , εάν περιμένω τα κρύα να αλλάξω λεβητα, θα έχω την γυναίκα μου να με γκρνιαζη κάθε ωρα, και ποιος την ακούει. Αυτός που μου έβαλε το κιτουραμι θα το πάρει πίσω και πρεπει να διαλέξω εγώ ακριβώς τη θέλω, οκτώ, στην όλη διαδικασία θα χάσω κάποια λεφτά, αλλα τουλάχιστον όχι όλα. Πιστεύω ότι δεν υπολόγισε σωστά όταν μου έβαλε τον λεβητα αυτο, αλλα δεν μπορώ και να κάνω πολλα πράγματα. Τουλάχιστον θα το πάρει πίσω και μου είπε να διαλέξω εγω τη θέλω. Η αλήθεια είναι ότι προβληματηζωμε πολύ ( σκέτο πελλετ, ξυλο-πελλετ, βιομαζα, και ποσα kw.)
Θεός βοηθός....
Και με την γυναίκα επάνω απο το κεφαλή σου να σου πριζει, " ποτέ θα τελειωσεις, φτάνει ποια με τον λεβητα, πάρε ενα και τελείωνε" , βλα, βλα, βλα!!!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 6 Μήνες πριν #30033 από kostantinos1
χαχα ωραιοςςςς αλλα να κοιταξεις και τα λιτρα του λεβητα κοιτα να ειναι αρκετα και εγω την πατησα σαν και εσενα περυσι παροτι εχω εμπειρια απο ξυλολεβητες μου ελεγαν μην κοιτας τους μεγαλους παρτο συμφωνα με τα τετραγωνικα να μην σου καιει και εκαψα ενα δασος αστα. Τα λιτρα για εμενα για εγκαταστασεις με πολλα τετραγωνικα ειναι προταρχικος ρολος και δες και κανενα ελληνα κατασκευαστη εχουν εμπειρια

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.050 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ