Eλλάς το μεγαλείο σου! Attack 45DPX και τιμές...

Περισσότερα
11 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #97224 από akis kyriakidis
Φίλε andros ,
Κατέθεσα την ταπεινή μου άποψη για την Συνολική εικόνα του συγκεκριμένου προιόντος στην αγορά που προσωπικά με ικανοποιεί .

Ασχολούμαι φίλε μου με το δάσος και όχι με το δέντρο .

Πιστοποιημένο και Άρτιο προιόν , Διεθνή παρουσία – Βραβεύσεις ,Τιμή ανταγωνιστική σε σχέση με τον Ανταγωνισμό των Λεβήτων Πυρόλησης ,Επάρκεια προιόντος στις αποθήκες , Τεχνογνωσία και after sales και ένας επιχειρηματίας από πίσω που ασχολείται χρόνια πολλά με την αγορά της Θέρμανσης .

Συγχώρεσε με για την διατύπωση της σκέψης μου αλλά δεν νομίζω ότι πέρα από τον προβληματισμό σου στο θέμα της Τιμής ότι Έθιξες κανένα άνθρωπο ή επιχειρηματία .Το επιχείρημα μου εστιάζοντας σε μια εταιρεία με 20 και πλέον χρόνια παρουσία στην αγορά έχει να κάνει με την ασφάλεια που παίρνεις σαν επαγγελματίας και την ασφάλεια που δίνεις στον τελικό καταναλωτή .

Για μένα φίλε μου το δέντρο είναι η Τιμή του Κάθε Προιόντος και πίστεψε με αν παρακολουθείς από κοντά την αγορά κάθε μήνα πλέον εμφανίζονται Δέντρα που γίνονται πραγματικές Ευκαιρίες Αγοράς .Το Θέμα είναι το σωστό timing .

Ώρες θα μπορούσαμε να γράφουμε για το Θέμα της Τιμής , ποιοι παράγοντες την επηρεάζουν, για καλούς και κακούς εισαγωγείς ή εμπόρους ή ακόμη και παραεισαγωγείς κ.ο.κ. και άκρη δεν θα βγάζαμε .
Αυτό που ξέρω να σου πώ με βεβαιότητα είναι ότι σε μεγάλο βαθμό την Τιμή της Λιανικής πώλησης ενός Καλού και Πιστοποιημένου προιόντος την ορίζουν τα ίδια τα εργοστάσια καθώς και η πολιτική – επιθετική ή ήπια - που θέλουν να εφαρμόσουν στην Μικρή Ελληνική αγορά.

Μικρή συμμετοχή έχει πλέον ο Έλληνας εισαγωγέας ή επιχειρηματίας στη διαμόρφωση της .
Νούμερα σου ζητάνε όλοι και Νούμερα προσφέρεις .Αν δεν τους ικανοποιήσεις απλά σε αλλάζουν ή απλά αλλάζουν την πολιτική πώλησης – προώθησης του προιόντος τους.
Με Εκτίμηση ,

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , www.promitheas.org.gr

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #97497 από andros
Καλησπερα κε Κυριακιδη και συγνωμη για την καθυστερηση αλλα ελειπα για 2 μερες εκτος Αθηνων, οποτε δεν προλαβα να δω την ενδιαφερουσα και πληρως κατανοητη δευτερη σας τοποθετηση. Πιστεψτε με δεν ηταν ουτε στην δικη μου προθεση να χαλασουμε την διαθεση μας σε ενα χωρο που μονο τεχνογνωσια πρεπει να προσφερει και οχι ιντριγκες και ανταπαντησεις, αλλα οποτε βλεπω απο καποιους ανθρωπους να επιχειρηματολογουν ετσι δεν αντεχω να μην απαντησω (αναφερομαι στον KostisVer).

Καλα κανετε και κοιτατε το δασος σαν ενας εμπορος που κινειται στον χωρο της θερμανσης, αλλα σαν ενας εμπορος/αναγνωστης που γραφετε σε αυτο το φρουμ θα επρεπε να κοιτατε και το δεντρο, και ο λογος ειναι απλος. Οταν τα πευκα ειναι αρρωστα κολλανε και τα διπλανα. Τι εννοω με τουτο.

Επι της ουσιας ο Kostis Ver ανεφερε 3 επιχειρηματα που δικαιολογουν την διαφορα της τιμης (σημειωτεων εκθεσιακης 3550 vs 2150 euro).
Το πρωτο αναφερεται σε μια τιμη του εξωτερικου που δεν εχω λογο να αμφισβητησω.
Στο δευτερο τι μας ειπε, οτι οι λεβητες στην Σλοβακια ειναι φθηνοτεροι γιατι εχουν κατασκευαστει με χαμηλοτερης ποιοτητας χαλυβα και κεραμικων, σε σχεση με αυτους που εισαγονται στην Ελλαδα. Εγω θα περιμενα μετα την τοποθετηση μου, να ερθει ο KostisVer ή καποιος αλλος εμπορος και να πει σεβαστη η γνωμη σου φιλε andros αλλα μας αδικεις γιατι οντως ισχυει αυτο με την ποιοτητα. Και για να στο αποδειξω φιλε andros θα στειλω ενα επισημο email στην μαμα εταιρια που θα της ρωταω:
"Αγαπητη Attck LTD επειδη υπαρχει ενα παραπονο απο καποιους καταναλωτες εδω στην Ελλαδα που ενδιαφεροντε ιδιατερα για το προιον σας DPX 45 PROFI. Νομιζουν οτι η τιμη του προιοντος ειναι δυσαναλογα μεγαλη σε σχεση με την τιμη του στην Σλοβακια. Εγω τους εξηγω οτι αυτο οφειλεται και στο γεγονος οτι ο συγκεκριμενος λεβητας στην Σλοβακια κυκλοφορει με χαμηλοτερης ποιοτητας χαλυβα και κεραμικα. Μπορειτε να μου απαντησετε επισημα ετσι ωστε να μπορω και εγω να μιλω με αποδειξεις και οχι με φημες οπως με κατηγορουν.
Σας Ευχαριστω
ΧΧΧΧΧΧΧΧ ΧΧΧΧΧΧΧΧ"
Μετα απο κατι τετοιο πιστεψτε με οτι αυτος ο εμπορος θα εχαιρε ακρας εμπιστοσυνης και εκτιμησης στον χωρο της θερμανσης λογω ειλικρινειας, καθως επισης και στο φορουμ. Θα τον παραδεχομουν εγω πρωτος απο ολους.
Οσον αφορα το τριτο, μιλησε για καπελο στην τιμη λογω της τεχνογνωσιας στην υποστηριξη του προιοντος, για διαφημισεις στη ΔΕΘ, για ετοιμοπαραδοτα προιοντα και για εργατοωρες. Τι να πει τοτε ο Σαμαρας και ο Μοσχαλης (συγνωμη κυριοι που σας αναφερω για παραδειγμα). Αυτοι δεν πηγαινουν σε μεγαλες εκθεσεις οπου χαλανε ενα σκασμο λεφτα? Αυτοι δεν εχουν ετοιμοπαραδοτα προιοντα? Αν και εγω προσωπικα περιμενα 2 εβδομαδες για να το φερουν απο Πολωνια επειδη δεν ηταν ετοιμοπαραδοτο, και δεν πεθανα απο την στεναχωρια μου. Δεν χαλανε εργατοωρες για να εχουν ολα τα ανωτερω? Ειδικα αυτοι οι δυο τα εχουν κανει τα ανωτερω επιστημη. Και επειδη μιλαμε για υποστηριξη και τεχνογνωσια στο προιον, να ανατρεξουμε στις τοσες συγχαρητηριες και ευχαριστηριες απαντησεις μελων για την υποστηριξη του κου Μοσχαλη στο παραμικρο, καθως επισης να δουμε και το παρακατω link για να καταλαβουμε πως ενας εμπορος προστατευει το προιον του μεσω της εγκαταστασης, υποστηριξης και εκπαιδευσης.
www.nsamaras.gr/default.aspx?tab=page&ContentID=39

Οποτε κανεις αναρωτιεται, πως γινεται και σε αυτο το φορουμ να γραφουνε ως επι το πλειτον (για να μην ειμαι απολυτος) καλα λογια για αυτους τους δυο εμπορους? Γιατι αραγε? Μηπως ειμαι γνωστος τους, ξαδερφος τους ή καποιος μισθωμενος για να γραφει. Δεν νομιζω, γιατι τοτε θα ειχα αγορασει Windhager και οχι Lazar. Εγω πριν δυο χρονια δεν ηξερα τιποτα περι θερμανσης. Εχοντας ενα γενικοτερο τεχνικο υποβαθρο, ασχοληθηκα προσπαθωντας να κανω μια αλλαγη μετα απο πολυ ερευνα, την οποια δεν θα μετανιωνα. Ετσι συναντησα τον egglezo, μετα τον aithio στην συναντηση στη Παιανια και τον κο Μοσχαλη στην εκθεση. Σταδιακα καταλαβα γιατι αυτοι οι ανθρωποι ειναι κορυφη στο χωρο τους.

Οποτε πιστευω, εμποροι που κανουν μαρκετιν και support με τετοια επιχειρηματα, αργα ή γρηγορα θα εχουν προβλημα και δεν θα τους φταιει η κριση.

Ελπιζω τωρα να καταλαβατε ποιος ηταν εντελει ο λογος της παρεμβασης μου. Δεν ηταν για να προσβαλω ουτε τον αντιπροσωπο, ουτε εσας, αλλα απλα να πω πως δηλωνω αντιθετος σε τετοιου ειδους επιχειρηματολογιες, που μονο κακο κανουν στον κλαδο σας, γιατι ακουγονται πολυ φθηνες για να ειναι τοσο ακριβες. Μπορει απο την αλλη να ειμαι και τελειως λαθος σε ολα αυτα, οποτε δεν βαριεστε ενας ακομα αντιδραστικος.

Με εκτιμηση
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": egglezos

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.052 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ