Συζήτηση για τις κληρωσεις δώρων στο energ.gr

Περισσότερα
10 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #132242 από dryianni

mastoras έγραψε: Είμαι ο τυχερός της δωρεάν κλήρωσης του energ.gr για μια ενεργειακή εστία [τζάκι] antek 10kw προσφορά στα μέλη του energ απο την εταιρία ktatki, και τον Δημήτρη Φιλλιπακόπουλο.

Το τζάκι new model μόλις είχε παραληφθεί απο το Πολωνικό εργοστάσιο και μεταφέρθηκε απευθείας στην κλαδική έκθεση energy 2014 όπου απο εκεί προσωπικά το παρέλαβα.









Η δωρεάν κλήρωση του energ για τα μέλη του, αφορούσε ξεκάθαρα ένα συγκεκριμένο προιόν "στο κουτί του" και τίποτα παραπάνω, ένα προιόν που άμεσα γνωρίζεις την τιμή του, και όχι η αγορά ενός λαχνού για ένα πακέτο Χ κόστους με τίτλο "ενεργειακή αναβάθμιση κατοικίας" που λεπτομέρειες της αναγράφονται σε κάποιο συμφωνητικό που μπορεί αυτό να βρίσκεται και σε ένα γραφείο συμβολαιογράφου.

Τζάμπα λόγια τόσα πόστ :lol: :lol:


Αν κατάλαβα καλά, εννοείς ότι αν η κλήρωση του Ρ/Σ δεν περιελάμβανε καμμία εγκατάσταση (όπως ακριβώς αυτές του energ.gr, μεταξύ αυτών και αυτή της οποίας το έπαθλο κέρδισες) θα ήταν σωστή; Ενώ τώρα που περιλαμβάνει εγκατάσταση συγκεκριμμένου κόστους είναι ύποπτη;
Από την άλλη, όταν σου προσφέρονται συγκεκριμμένα προϊόντα:

1) Τζάκι-καλοριφέρ από 8-32 kw (έχει site η εταιρεία που το προσφέρει, με τιμές, αλλά μπορούμε να τα βρούμε και στο skroutz.gr)
2) 3 1/2 - 7 τόνους μπρικέττας (και αυτή η εταιρεία έχει site με τιμές, μαζί με παράδοση)
3) Ηλιακός θερμοσίφωνας τριπλής ενέργειας 150 - 200 lt (υπάρχουν τιμές στο skroutz.gr και αλλού)

γιατί θεωρείς ότι δεν είναι ξεκάθαρη η τιμή τους;

Φυσικά και υπάρχει ένα "κόλπο" ή "απάτη" -γιατί όχι;- στην εκφώνηση της κλήρωσης και αυτό αφορά την αξία (σ.σ. "πάνω από €5000"). Γιατί αν μένεις σε σπίτι 45 τ.μ., τότε τζάκι+εγκατάσταση+μπρικέτες+ηλιακός+εγκατάσταση δε νομίζω να ξεπερνούν τις €3000. Προφανώς αναφέρονται στο κόστος για ένα μέσο διαμέρισμα 80-90 τ.μ., με παλιά μόνωση.
Στο σημείο αυτό συμφωνούμε ότι οι διαγωνισμοί του energ.gr είναι απολύτως σαφείς και συγκεκριμμένοι ως προς το τι χορηγούν οι δωροθέτες.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #132245 από lefteris

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.059 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ