Αποχωρήσεις από τη Συντονιστική Ομάδα

Περισσότερα
11 Χρόνια 3 Μήνες πριν #75275 από ΕΥΘΥΜΙΟΥΓΙΑΝΝΗΣ

GT έγραψε:

erimitis έγραψε: ειμαστε μεγαλα παιδια σταματηστε την αυνανια ρε.
Αν καταλαβουμε και αναλογιστούμε ποσες πληροφοριες εχει δωσει αυτο το νημα και ποσο κοσμο εχει σωσει τοτε ειναι βλακεια να ασχολουμαστε με μικρότητες


Πόσο δίκιο έχεις...

Όπως σε κάθε ομάδα ανθρώπων βέβαια, είναι λογικό και αναμενόμενο να υπάρξουν και εδώ προβλήματα, λιγότερο ή περισσότερο σοβαρά.

Το μεγάλο σφάλμα κατά τη γνώμη μου, είναι οι ακραίες ανιδράσεις, η αδιάλλακτη στάση και η πεισματική άρνηση κάποιων να συζητήσουν, να παραδεχθούν ενδεχομένως κάποια λάθη τους, να συζητήσουν κόσμια και πολιτισμένα στην τελική για να συμβάλλουν στη λύση των προβλημάτων.


Σε κάθε κοινωνία υπάρχουν νόμοι και κανόνες. Δεν υπάρχει λόγος συντονιστής να εμπλέκεαι σε διενέξεις. Αν κάποιος φίλος επίμένει στην άποψη του, απλά αγνοείστε τον. Αν εμένα μ αρέσει η θάλασσα κι επιμένω να πηγαίνετε όλοι για μπάνιο γιατί θα σας κάνει καλό (κατά την άποψη μου) πηγαίνετε στο βουνό που εσείς αγαπάτε.
Αν κάποιος γίνει ειρωνικός , προσβλητικός, προκλητικός ή οτιδήποτε που δημιουργεί πρόβλημα, οι συντονιστές δεν έχουν δικαίωμα, αλλά υποχρέωση να επέμβουν. Μπορέι να γίνει με αναφορά και σε άλλους, μπορεί και ζητώντας συγνώμη μέχρι να ενημερωθούν οι υπόλοιποι συντονιστές, να επιβληθει μιά προσωρινή ποινή, μέχρι οι υπέυθυνοι του site αποφασίσουν.
Δυστυχώς ο γραπτός λόγος στερείται της έκφρασης του σώματος, της χροιάς της φωνής, που συνοδεύει το προφορικό. Όσο εύκολο είναι θεωρητικά να γράψεις, τόσο δύσκολο μπορέι να αποδειχθεί στην πράξη, καθώς στη σκέψη του καθένα μας, υπάρχουν τα "ευκόλως" εννοούμενα.
Ο γραπτός λόγος όμως δεν τα βγάζει. Υπάρχει περίπτωση διαβάζοντας τα γραπτά μας, να παρεξηγηθούμε με τον εαυτό μας. Μιά σχετική ευκολία είναι να ζητηθούν διευκρινήσεις για το νόημα των γραφομένων. Συχνά το χιούμορ μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις. Δεν έχουν όλοι την ίδια αίσθηση.
Πάντοτε να θυμόμαστε πως "αυτός" που χαρακτηρίζουμε (υποκειμενικά) "κατώτερο", ΑΝ πραγματικά είναι, μονάχα αν γίνουμε "κατώτεροι" μπορούμε να τον αντιμετωπίσουμε.
Ιδανικές κοινωνίες δεν υπάρχουν και μονάχα ευνομούμενες μπορούν να πάνε μπροστά.
Πίσω από το δικαίωμα της ελευθερίας του λόγου, υπάρχει η υποχρέωση του σεβασμού αυτού στον οποίο απευθύνεται. Πίσω από το δικαίωμα της εξουσίας της τήρησης των νόμων, υπάρχει η υποχρέωση να είμαστε αδέκαστοι στην απονομή δικαιοσύνης.
Η προσωπική μου αίσθηση είναι πως στη μεγάλη πλειοψηφία τόσο τα μέλη όσο και οι συντονιστές εδώ, τα έχουν καταφέρει πε΄ριφημα.
Μικροπαρεξηγήσεις και προβλήματα υπήρξαν και θα υπάρχουν πάντα. Δε ψάχνουμε το τέλειο.
Έχουν προσφερθεί πολλά και η επιμονή και η διάθεση της ομάδας διαχείρησης είναι σταθερή και υψηλού επιπέδου.
Υπάρχει νομίζω μιά γενική αναγνώριση γι αυτό και τυχόν μεμονωμένες αντιθέσεις πιστεύω πως δε πρέπει να λαμβάνονται υπ όψιν. Οι κυβερνήσεις εκλέγονται με μειοψηφίες, δε νομίζω να υπάρχει θέμα για ανθρώπους κοινά αποδεκτούς,
Πάμε παρακάτω στη ήδη πολύ καλή δουλειά που γίνεται.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": GT, Sp4wN

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 3 Μήνες πριν #75283 από erimitis
Παιδια αστε τις βλακεις και παμε παρακατω.Για οσους βρεθουμε απο κοντα στην επομενη συναντηση στην σαλονικα να γινουν εκει ολες οι εξηγησεις αλλα απο κοντα.
Ο κοσμος με ολες αυτες τις περικοπες ειναι τσιτωμενος και ψαχνει αφορμη για να τσακωθει.
Μην τρελαινεστε καντε και λιγο το μαλακα ολοι γιναμαι νταηλιδες του καναπε κουραδομαγκες του πληκτρολογιου.χαλαρωστε και απολαυστε το διαδυκτιακο καφενε μας

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 3 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 3 Μήνες πριν #75323 από mastoras
Αφού ακούστηκαν τελικά όσοι είχαν κάτι να καταθέσουν επι της άποψης τους, ας κλείσουμε τούτη την ημέρα και τις δικές μου σκέψεις.

Απόψεις που ίσως δεν αρέσουν σχεδόν σε κανένα, αλλά δεν με ενδιαφέρει καθόλου. :angry:

Τι ακριβώς φίλε erimitis ήθελες να πεις με την περίεργη έκφραση σου "μεγάλα παιδιά είμαστε σταματήστε τον αυνανισμό" :dry:

Δηλαδή τα μεγάλα παιδιά δεν έχουν δικαίωμα στις απολαύσεις της ζωής. Πολύ άστοχη η παρατήρηση σου .

Μεγάλα παιδιά μην αδιαφορείτε για το μόριο σας, ασχοληθείτε με αυτό, απολαύστε όλα τα θεάματα, και φαντασιωθείτε με ότι δεν πρόκειται να γίνει πραγματικότητα ποτέ, και ας είναι αυτό η μεγαλύτερη από τις 3 αμαρτίες........

Η κόλαση μας περιμένει, από τα τελώνια ελάχιστοι θα περάσουν. :(

Αυτά καλό σας βράδυ με υγεία. ;)


Υ.Γ. Νίκο παρεξήγησες το σχόλιο μου. Δεν σας βλέπω σαν κυβέρνηση. Η κυβέρνηση λειτουργεί αποφασίζω, διατάζω και δεν δίνω λογαριασμό, και όποιος θέλει έχει καλώς. Το φόρουμ ξεκίνησε να αυτοδιαχειρίζεται από τα μέλη του [για αυτό και η μεγάλη επιτυχία], που ενίοτε μερικά μέλη αναλαμβάνουν και τον ρόλο του συντονισμού του φόρουμ [ροή συζητήσεων, θέματα κτλ].....όχι όμως του συντονισμού των μελών.
Last edit: 11 Χρόνια 3 Μήνες πριν by Sp4wN.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": erimitis, Sp4wN

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 3 Μήνες πριν #75581 από erimitis
Μαστορας τρελος μεγαλος αρχηγος παντοτε εκπλήσσει το νημα καταπλήσσει.
ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
σε παω με τα χιλια μιχαλολιακο.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 3 Μήνες πριν #75709 από GT
Πέτρο, έχεις προσφέρει τα μέγιστα σε αυτό το φόρουμ και νομίζω δε μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει αυτό.

Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα συνεχίσεις να κάνεις το ίδιο και σαν απλό μέλος, απαλλαγμένος από τα "δεσμά" του συντονιστή.

Επειδή τυγχάνει να είμαι ένα από τα αρκετά παλιά μέλη, θα πω απλά ότι η παρουσία σου στο energ.gr ήταν εξαρχής ιδιαίτερα αισθητή και καταλυτική.

Το φόρουμ έχει ένα κομμάτι από εσένα.

Σ' ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία και τη βοήθεια!

Καλή συνέχεια!


Ακόμα στα πετρέλαια...
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": KERBEROS

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 2 Μήνες πριν #87829 από Sp4wN
Από σήμερα η ομάδα συντονισμού θα συνεχίσει τη δράση της χωρίς εμένα .

Ευχαριστώ όλα τα παιδιά της ομάδας για τη συνεργασία , καθώς και όλα εκείνα τα μέλη που έκαναν αυτή την προσπάθεια να αξίζει .

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": GT, vag1234

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.078 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ