Πρόβλημα σε Κορεάτικο λέβητα πετρελαίου Sunstar

Περισσότερα
8 Χρόνια 11 Μήνες πριν #146915 από Dimk
Καλησπέρα. Έχει ο πεθερός μου το συγκεκριμένο λέβητα (BSB-300) σε εξοχικό στην Εύβοια. Εδω και κάποια χρόνια παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα και ανάβει το Check (άλλες φορές πιο συχνά άλλες λιγότερο συχνά) και χρειάζεται να πατάει reset για να ξαναπάρει. Συντήρηση γενικά κάνει. Όποιος τεχνικός το έχει δει από τη περιοχή (κοντά στη Κύμη) δεν έχει βγάλει άκρη. Φέτος του έσπασε τα νεύρα και μου λέει ότι θα το αλλάξει. Του λέω κάτσε να το ψάξουμε λίγο ακόμα, να ρίξω μια ματιά στο internet. Και έπεσα στο συγκεκριμένο θέμα.
Μήπως κάποιος έχει ιδέα τι φταίει συνήθως σε αυτό το κορεάτικο και ανάβει το check? Αποτι μου είπε σχεδόν μετά απο κάθε reset παίρνει κανονικά. Πολύ σπάνια να παρει με τη 2η.
Ευχαριστώ.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
8 Χρόνια 2 Μήνες πριν #151758 από thanos_yo
Γεια χαρα κ καλή χρονιά!! Πήρα πέρυσι τον χειμώνα έναν τέτοιο λέβητα, μεταχειρισμένο. Είναι ο BSB-200. Μέχρι στιγμής δουλεύει άψογα, είναι οικονομικός κ αθόρυβος. Απ'ότι βλέπω όμως δεν υπάρχει service κ ανταλλακτικά οπότε αμα χαλάσει τίποτα την π@@τσίσαμε. Πέρυσι μόλις τον πήρα τον έκανα συντήρηση, όπως κ φέτος αμέσως μόλις ξεκίνησε ο χειμώνας. Δεν έχω βρει ούτε manual ούτε πολλά πολλά για αυτη τη μάρκα. Όντως ο πίνακας ελέγχου είναι για τα μπάζα

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.053 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ