Η εξομολόγηση του τεχνικου

Περισσότερα
10 Χρόνια 3 Μήνες πριν - 10 Χρόνια 3 Μήνες πριν #119838 από μανολης
Απαντήθηκε από μανολης στο θέμα Η εξομολόγηση του τεχνικου

Κυριακίδης 2 έγραψε:

ΦΙΛΕ ΟΣΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΗΡΘΑΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΑ
ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΉ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΟΘΕΡΜΙΚΌ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟ ΣΚΕΦΤΕΣΕ ΕΝΑ ΣΥΜΦΟΥΡΙΤΗ

Μα στο προηγούμενο μήνυμα δήλωσες και έδωσες δίκιο στον κακοπληρωτή ... και λες στην συνέχεια .... " αν είναι έτσι θα γίνω και εγώ λαμόγιο" .
Εντάξει συγνώμη ... φαίνεται το πήρε με άλλη έννοια αυτό που δήλωσες (ότι τελικά είσαι από αυτούς που πληρώνουν ) ενώ έτσι όπως το έγραψες , έδωσες την εντύπωση του αντιθέτου.


ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΚ

ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΙΣΧΎΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

ΘΑ... ΘΑ...ΘΑ ΓΙΝΩ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΚΑΙ ΠΆΛΙ

Το άσχημο με την θεωρία είναι πως σου λέει πως δουλεύει ένα σύστημα, όχι γιατί δεν δουλεύει.
Last edit: 10 Χρόνια 3 Μήνες πριν by μανολης.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 3 Μήνες πριν #119842 από Κυριακίδης 2

Μ΄άλλα λόγια να αγαπιώμαστε.Δεν μπορώ να σε παρακολουθήσω.Μπλέκεις πολλά πράγματα μαζί.Το θέμα μας αν δεν θυμάσαι είναι ότι από την στιγμή που θα σου τύχη ένας πελάτης μακάκας πρέπει από εκεί και πέρα να τους αντιμετωπίζεις όλους σαν μακάκες.Αυτό δεν δέχομαι.


Έχεις επίγνωση όσον αφορά ακόμη και τους καλοπληρωτές , τι θα πάθουν αυτοί μέσα στις αντιπροσωπείες?
Π.χ. η αντιπροσωπεία σου λέει (αυτό το μοτέρ δεν αλλάζει μόνο η τσιμούχα αλλά αλλάζει όλο το μοτέρ ) πόσο? 200 ευρώ .... (αυτό θα το πληρώνει και ο καλοπληρωτής) ... (για τον κακοπληρωτή δεν το συζητώ γιατί εκεί θα φάει τα μούτρα του ) αντίθετα με εμάς που δεν έχουμε νομική στήριξη και οργάνωση.

Άλλο? (ψυγείο) η αντιπροσωπεία αποφαίνεται ότι θέλει άλλαγμα όλη η πλακέτα .... πόσο? άλλα 200 ευρώ (πάλι και εδώ μέσα την πληρώνει και ο καλοπληρωτής ) αμφιβάλλει κανείς?

Πρόσεξε τώρα .... εμείς σε αντίθεση με την αντιπροσωπεία (για τις παραπάνω περιπτώσεις ) μπορεί να πούμε .... σου αλλάζω τσιμούχα και θέλω 100 ευρώ .

Η στην πλακέτα του ψυγείου . να βρει ο ίδιος έναν σκασμένο πυκνωτή και να ζητήσει λιγότερα από μια αντιπροσωπεία .... που η αντιπροσωπεία στον χαβά της αλλάζει τα πάντα .

Ε λοιπόν επανέρχομαι και απαντώ στο ερώτημα σου .
Εσύ (ο καλοπληρωτής) αν πας στην αντιπροσωπεία ΔΕΝ νιώθεις μακάκας ... και αντίθετα νιώθεις "ευχαριστημένος". ενώ στην πραγματικότητα είσαι μακάκας γιατί η αντιπροσωπεία σε έχει εκλάβει και εσένα τον (καλοπληρωτή) σαν θύμα . Για να καταφέρνει και να επιβιώσει ... Ψέμματα? ποιος κατηγόρησε την αντιπροσωπεία για λαμογιές (συμπεριλαμβανομένου και τον καλοπληρωτών πελατών?) ΚΑΝΕΝΑΣ .

Ενώ αντίθετα εγώ (που έκανα και την δουλειά με τα μισά χρήματα έναντι της αντιπροσωπείας ) είμαι απαράδεκτος !! (προσπαθώντας να επιβιώσω όπως και η αντιπροσωπεία) .... παρόλο που ανοικτά σας δηλώνω ότι ΠΡΕΠΕΙ να χτυπήσω και τους καλοπληρωτές .

Γιατί λοιπόν "διαφέρει" ή αντιπροσωπεία με εμάς?

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.058 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ