VIP λέβητες για παχιά πορτοφόλια...

Περισσότερα
12 Χρόνια 2 Μήνες πριν #5687 από ΕΥΘΥΜΙΟΥΓΙΑΝΝΗΣ
Υπάρχει Κε Σαμαρά, πέρα από την (φαντάζομαι) άψογη λειτουργία και ευκολία συντήρησης και καθαριότητας, όφελος σε κάυσιμο (λόγω ας πούμε καλύτερης - άρα μειωμένης ανάγκης)???

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
12 Χρόνια 2 Μήνες πριν - 12 Χρόνια 2 Μήνες πριν #5691 από egglezos
Απαντήθηκε από egglezos στο θέμα VIP λέβητες για παχιά πορτοφόλια...

ΕΥΘΥΜΙΟΥΓΙΑΝΝΗΣ έγραψε: Υπάρχει Κε Σαμαρά, πέρα από την (φαντάζομαι) άψογη λειτουργία και ευκολία συντήρησης και καθαριότητας, όφελος σε κάυσιμο (λόγω ας πούμε καλύτερης - άρα μειωμένης ανάγκης)???


όφελος σε κάυσιμα προκύπτει με τους κάτωθι τρόπους:

1) Πολύ υψηλός βαθμός απόδοσης (που δεν συναντάται εύκολα σε λέβητες πετρελαίου) συνήθως πάνω από 92% (μέχρι και 95,9% που έχει το FireWIN)

2) Διατήρηση σχεδόν σταθερού αυτού του βαθμού απόδοσης λόγω του αυτόματου καθαρισμού των επιφανειών εναλλαγής θερμοκρασιών και του καυστήρα (ο πετρελαίου όσο περνάει ο καιρός τόσο φθίνει ο βαθμός απόδοσης του...μέχρι να έρθει ο συντηρητής...στην δικιά μας περίπτωση ο "συντηρητής" είναι ο ίδιος ο λέβητας και ο χρήστης του)

3) Διαβαθμισμένη λειτουργία σε συνδιασμό με εξωτερική αντιστάθμιση...ο λέβητας δουλέυει από 30% μέχρι 100% και συγχρόνως ρυθμίζει της θερμοκρασία νερού εξόδου με γνώμονα την κάλυψη των θερμαντικών αναγκών της εγκατάστασης με ταυτόχρονα οικονομική λειτουργία. Ετσι γλυτώνουμε σε καυσιμο πρωτίστως και σε καταπόνηση του λέβητα δευτερευόντος (λιγότερα ανάμματα αντίστασης), με λιγότερες απώλειες από την έναυση, σύν τα οφέλη της αντιστάθμισης...αυτό μεταφράζεται θεωρητικά σε τουλάχιστον 30% εξοικονόμηση καυσίμου.

Ενας "ακριβός" λέβητας λοιπόν, λόγω αυτών των προτερημάτων του, αποδεικνύεται πολύ πιο οικονομικός στην λειτουργία στην συνέχεια...με αποτέλεσμα τα επιπλέον κόστη κτήσης του να τα αποσβένει σε σχέση με έναν συμβατικό λέβητα πελλέτας συνήθως εντος της εγγύησης...



It would be possible to describe everything scientifically, but it would make no sense; it would be without meaning, as if you described a Beethoven symphony as a variation of wave pressure. - Albert Einstein
Συνημμένα:
Last edit: 12 Χρόνια 2 Μήνες πριν by egglezos.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": ΕΥΘΥΜΙΟΥΓΙΑΝΝΗΣ

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.058 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ