Αποδόσεις, πιστοποιήσεις και πράσσειν άλογα!

Περισσότερα
11 Χρόνια 6 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 6 Μήνες πριν #30794 από Τάκης

Grecu_ έγραψε: .....
Κι οσο για τη συνεπεια, μην παιρνεις κι ορκο. Πολλοι τιμιοι μικροι επαγγελματιες επαθαν ανεπανορθωτες ζημιες απο τους αρπαχτακηδες, σε ολους τους τομεις και τελικα δεν αντεξαν.


Σωστά, για αυτό το έγραψα υπό την αίρεση "αν αντέξει βέβαια". Όσο περισσότερο πληροφορημένοι είναι οι καταναλωτές ή πιο οργανωμένη σε θέματα προστασίας του καταναλωτή η Πολιτεία τόσο περισσότερες πιθανότητες υπάρχουν.

Για τον κόσμο του κεφαλαίου είμαστε όλοι ξένοι.
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Last edit: 11 Χρόνια 6 Μήνες πριν by Τάκης.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 6 Μήνες πριν #30797 από Grecu_
Και λαμβανοντας υπ´οψην τη χωρα στην οποια αναφερομαστε, ποιο σου φαινεται πιο ουτοπικο, η οργανωμενη πολιτεια ή οι ενημερωμενοι καταναλωτες? :woohoo:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 6 Μήνες πριν #30802 από fisikos50

valsam έγραψε:
...αφου του ειπα τα τ.μ και τις προηγουμενες καταναλωσεις σε πετρελαιο και τις θερμιδες των σωματων και απωλειον μου προτεινει τον HL-60 που ειναι 69κw και 60.000 θερμιδες εμεινα εκπληκτος και του ειπα μα η θερμιδες που χρειαζομαι μαζι με τις απωλειες ειναι 25-26.000 μαξιμουμ γιατι μου δινεις 60.000,η απαντηση του ηταν ειλικρινης αλλα και ο ορισμος της Ελληναραδικης σκεψης,γιατι φιλε μου λεει τα 60 που λεει ειναι λιγοτερα οπως και τα 40,τα 70 ,τα 100 φιλε ολοι ετσι κανουν τους βαφτιζουν παραπανω "κοντεψα να κλεισω λεει γιατι ερχοταν πελατες και οταν τους ελεγα τιμη για εναν 40ρη π.χ μου ελεγαν μα ο ταδε που ειναι 60 και μας τον δινουν πιο φθηνα,ετσι λοιπον εσεις ετσι και'γω λεει!



Μα έτσι αγοράζουμε ...Ελληνικά, τα είχα γράψει και αλλού σε μια συζήτηση εδώ μέσα, λέβητας όταν αγοράστηκε ήταν (δήθεν) 40000 θερμίδες, μετά μερικά χρόνια έπεσε στις 30000 θερμίδες και τώρα επί στερεών καυσίμων δεν είναι ούτε 20000. Πάλι καλά που οι ανάγκες ήταν κάτω των 20000 θερμίδων, γι αυτό και αγοράστηκε λέβητας ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ των (δήθεν) 40000 θερμίδων, ότι πρέπει δηλαδή...

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 6 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 6 Μήνες πριν #30850 από valsam

Grecu_ έγραψε:

Τάκης έγραψε:

Grecu_ έγραψε:

valsam έγραψε:
(Μονο μην το διαβασει αυτο ο Διονησης και φαει στραβωμα και δεν κανει τις επισκευες που χρειαετε ο φιλος,εκει σας θελω μαγκες για υποστηριξη!)


Δηλαδη ο ιδιος ο Διονυσης σου προτεινε υπερδιπλασιο λεβητα απο τις αναγκες σου? :blink:


Όχι ρε, τον κανονικό του πρότεινε που όμως τον είχε βαπτίσει με μεγαλίστικο όνομα.


Ναι βρε, οκ, ας το διατυπωσω αλλιως, δηλαδη ο ιδιος του ειπε του valsam οτι εχει διπλασιασει τις αποδοσεις στα χαρτια...
Κι οποιος θελει ενα λεβητα τι θα πρεπει να κανει? να ψαχνει το Διονυση ή το αδερφο του για να μαθαινει πραγματικες αποδοσεις.

Κι οσο για τη συνεπεια, μην παιρνεις κι ορκο. Πολλοι τιμιοι μικροι επαγγελματιες επαθαν ανεπανορθωτες ζημιες απο τους αρπαχτακηδες, σε ολους τους τομεις και τελικα δεν αντεξαν.

Ναι ο ιδιος μου τον προτεινε τον 60ρη.δεν μου ειπε κατα λεξη οτι ειναι υπερδιπλασιος αλλα αυτο ειναι αυτονοητο, αυτον που πηρα απο τον απατεωνα τον ξενο τον Βουλγαρο τον αντιεπαγγελματια και εστειλα τα λεφτουδακια τα Ελληνικα εξω και χανουν την δουλεια τους τοσοι Ελληνες κ.τ.λ του ειπα 23,000 θερμιδες σπιτι μου ειπε 30ρη kw η 40ρη για σιγουρια,η μπορει να μου το'πε τωρα που το σκεφτομαι και για λογους βαφτισματος(δεν θελω να βγαλω και ολους τους Βουλγαρους αγγελουδια,βλεπε στην prity τι βαπτισμα πεφτει!).
Οπως ειπα και πριν η ειλικρεινεια του μου αφησε μια πικρογλυκια γευση,απ'την μια μου αρεσε που μου ειπε οτι τα νουμερα ειναι στα χαρτια αλλα απ'την αλλη χαλαστικα εντελος για τον τροπο σκεψης!
Σκoτωνει π.χ καποιος και την σκαπουλαρει σκoτωνω και΄γω και την σκαπουλαρω αλλα τουλαχιστον εγω το παραδεχομαι αρα ειμαι καλος και απο πανω!
Τι την ψαχνω τωρα μωρε εγω στο Ελλαδισταν που δεν λειτουργει τιποτα,τρελος πρεπει να'μαι,στην Ελλαδα που εχει χαθει το φιλοτιμο και η ντομπροσηνη και ο επαγγελματισμος(εδω και πολλα χρονια προ κρισης)σε ολη την κοινωνια και την θεση της εχει παρει η πονηρια και το ψεμα στον βωμο του χρηματος και του κερδους,παπατζιδες ολοι μας,,με λιγα λογια ολοι μας ειμαστε υποψηφια θυματα(και θυτες) στις αγορες μας οτι και να'ναι ειτε παπουτσια,ειτε καρφιτσες,αν δεν την εχουμε πατησει μεχρι σημερα(αποκλειετε)θα την πατησουμε καποτε σιγουρα με τα made in Greece προιοντα,γαιτι δεν φταει κανεις παρα μονο εμεις οι Ελληναρες που για ολα φταινε οι αλλοι!
Μην βιαστειτε να με κατηγορησετε για ανθελληνα ,ειμαι Ελληνας που μεγαλωσε στο εξωτερικο(γι'αυτο και τα καθολου ορθογραφικα μου λαθη)και ξερω οτι εκει υπαρχουν πραγματικοι Ελληνες με ολη την σημασια της λεξης πιο Ελληνες δεν γινετε,Ελληνες που θα εδιναν και την ζωη τους αν καποιος εστο και τολμουσε να βρισει την χωρα μας,αλλα δυστηχος ειναι τοσσο Ελληνες αυτοι του εξωτερικου γιατι θυμουνται την Ελλαδα την παλια τις φιλοξενιας, της αληλοβοηθειας,της ντομπροσυνης και του φιλοτιμου και δεν ξερουν την πραγματικοτητα του σημερα!
Ενταξει δεν ειμαστε εμεις οι χειροτεροι του πλανητη και οι υπολοιποι ολοι παρθενες παιδια, ουτε οι ξενοι απο τις χωρες τις πολιτισμενες,εχει παρει κανενας σας αυτοκινητο που υποσχετε 4 λιτρα καταναλωση και να πετυχε αυτην την καταναλωση,εμενα ελεγε 8,4 ελαχιστη και κατω απο 9,7 (σβηστο στις κατηφορες) δεν μπορεσα να το πετυχω,αλλο αυτοκινητο 5 αστερια ασφαλεια και δεν σκωτηθηκε κοσμος με 40 χ.λ.μ την ωρα,πως γινετε οι περισσοτερες ηλεκτρικες συσκευες να δινουν 2 χρονια εγγυηση και στα 2 χρονια και 1-2 μηνες να χαλανε?
Last edit: 11 Χρόνια 6 Μήνες πριν by valsam.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 6 Μήνες πριν #30901 από kostas.b

valsam έγραψε: kostas.b σε λεβητα της Θερμοσταλ αναφερεσε?


Ναι φιλε valsam σε λεβητα θερμοσταλ αναφερομαι και συγκεκριμενα σε αυτον www.thermostahl.gr/product_detail.jsp?prdId=BIOFIRE&extLang=.
Στην περιοχη μου εγκατασταθηκαν τρεις τετοιοι οι δυο ξηλωθηκαν και ο τριτος υπαρχει ακομα αλλα δεν δουλεψε και αυτος χωρις προβληματα.
Τρυπησε απο πισω και εσταζαν νερα.
Το συνεργειο ηρθε αδειασε ολη την εγκατασταση και τον κολλησε.Επισης αλλαξε και τον πινακα ελενχου που ηταν απλος αναλογικος με εναν νεο ψηφιακο ο οποιος μετα απο λιγο καιρο εκαψε το plc του και αλλαχθηκε εκ νεου.
Και οι τρεις λεβητες οταν ανοιγαν το σιλο τους για να τους γεμισουν εβγαζαν καπνο μεσα απο το σιλο.Αν το αφηνες ανοικτο για μιση ωρα ειχε ντουμανιασει το λεβητοστασιο ολοκληρο απο καπνο.

Τι να πω ρε παιδια.Εχω δει αρκετους λεβητες και σε εκθεσεις και απο φιλους.Την χειροτερη εντυπωση μου την εχουν αφησει αυτοι οι θερμοσταλ.Απλα απαραδεκτοι.
Στον αντιποδα βεβαια βρισκονται αρκετοι τιμιοι λεβητες οπως ο primus της mavil ή ο fuzzy logic.Tην καλυτερη παντως εντυπωση μου εκανε ο λεβητας του συμφορουμιτη μας Τακη ο pellmax της varmebaronen οπου πραγματικα αξιζει το καθε ευρω που θα δωσει κανεις προκειμενου να τον αποκτηση.

Διαγράφηκε link που απαγορεύεται

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 6 Μήνες πριν #30982 από Grecu_

valsam έγραψε: Ναι ο ιδιος μου τον προτεινε τον 60ρη.δεν μου ειπε κατα λεξη οτι ειναι υπερδιπλασιος αλλα αυτο ειναι αυτονοητο, αυτον που πηρα απο τον απατεωνα τον ξενο τον Βουλγαρο τον αντιεπαγγελματια και εστειλα τα λεφτουδακια τα Ελληνικα εξω και χανουν την δουλεια τους τοσοι Ελληνες κ.τ.λ του ειπα 23,000 θερμιδες σπιτι μου ειπε 30ρη kw η 40ρη για σιγουρια,η μπορει να μου το'πε τωρα που το σκεφτομαι και για λογους βαφτισματος(δεν θελω να βγαλω και ολους τους Βουλγαρους αγγελουδια,βλεπε στην prity τι βαπτισμα πεφτει!).


Κοιτα, απο τις 23000 θερμιδες στα 30 ή 40kW παει σταδιαλα, ειδικα αν λαβεις υπ´οψην και τα ΖΝΧ χωρις προτεραιοτητα, αλλα απο τα 27kW στα 69 δηλωμενα ειναι τραγικη διαφορα. Οσο για την γευση, το γλυκο της ποσοστο (ελεω ειλικρινειας) το θεωρω υπερβολικα μικρο σε σχεση με το υπολοιπο...

Υ.Γ. Κανα βιντεακι εβγαλες?

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.089 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ