ΚΟΣΚΙΝΙΣΜΑ ΠΕΛΛΕΤ

Περισσότερα
2 Μήνες 3 Εβδομάδες πριν #181419 από Cater
ΚΟΣΚΙΝΙΣΜΑ ΠΕΛΛΕΤ δημιουργήθηκε από Cater
Επειδή από πέρσυ τυρανιεμαι με πέλλετ τα οποία είχαν βραχεί και είχαν υγρασία με  αποτελεσμα να κοσκινιζω και να τρώω άπειρες ώρες καθως επίσης και από το πριονίδι που έχουν όλα τα τσουβάλια άρχιζε ο καυστήρας να βγάζει απώλεια φλογας. Έτσι άνοιξα το σιλό και η σκόνη που είχε κάτω κάτω εμπόδιζε ουσιαστικά τον κοχλία να τραβήξει πέλλετ και άρα γι'αυτό είχα τις απώλειες φλόγας. Έτσι αποφάσισα να φτιάξω κάτι για να κοσκινιζονται πιο ξεκούραστα τα τσουβάλια.  
Συνημμένα:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
2 Μήνες 3 Εβδομάδες πριν #181435 από rofos
Απαντήθηκε από rofos στο θέμα ΚΟΣΚΙΝΙΣΜΑ ΠΕΛΛΕΤ
Καλή η κατασκευή, αλλά χαράς το κουράγιο σου. Τι να κάνεις όμως αν το πέλλετ έχει τρίματα; 
Εγώ θα πρόσθετα και μία  γλίστρα κάτω από τη σίτα και στη βάση της θα έβαζα μία σακούλα να μαζεύονται τα τρίματα  για να μην σκορπάνε από δω και από κει. 

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
2 Μήνες 3 Εβδομάδες πριν #181437 από Cater
Απαντήθηκε από Cater στο θέμα ΚΟΣΚΙΝΙΣΜΑ ΠΕΛΛΕΤ
Η αληθεια είναι οτι τρωει χρόνο και φυσικα έχει τη χαμαλίκα του και αυτό, αλλά επειδή έτσι όπως είναι το σιλό μου δεν καθαρίζεται εύκολα και την τελευταία φορά μου έφαγε 4 ώρες για να μην έχω αυτά συν το ζόρι που τρώει ο κοχλίας απο τη σκόνη και οτι δεν ρίχνει τη σωστή ποσότητα πέλλετ προτίμησα αυτήν την οδό. Αυτό που είδα είναι οτι όλα τα τσουβάλια έχουν σκόνη ειδικά στο κάτω μέρος της σακούλας που καταλήγει καθώς το αδειάζεις.Το ότι πέφτουν κάτω δεν με ενοχλέι αφού θα καταλήγουν στο χώμα. Τώρα σκέφτομαι μήπως πάρω καμιά ψησταριά πέλλετ να εκμεταλευτώ τη σκόνη να μην πηγαίνει χαμένη    . 

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.052 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ