Καλύτερη λειτουργία σομπας πελλετ

Περισσότερα
4 Χρόνια 4 Μήνες πριν - 4 Χρόνια 4 Μήνες πριν #168965 από dimitris11

dimitris11 έγραψε: Συνδεσε τη σόμπα σου να παίρνει αέρα από έξω.

Με αυτό τον τρόπο θες δε θες θα ζεσταίνεις λιγότερο αέρα και ΔΕΝ θα πετάς τον ζεστό αέρα του σπιτιού αυτόν που ήδη ξόδεψες χρήματα για να ζεστάνεις από την καμινάδα έξω.

Θερμοκρασία καυσαερίων 51 βαθμοί και δεν έχω πίσσες. Αυτό που έχω διαπιστώσει μετά από πολλούς πειραματισμους είναι ότι ο παραπάνω αέρας καύσης είναι η αιτία υγροποιήσεων -πίσσας.
Θερμοκρασία νερού 47 βαθμοί,τι απόδοση έχω;
Συνημμένα:
Last edit: 4 Χρόνια 4 Μήνες πριν by dimitris11.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Nasikas

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
4 Χρόνια 4 Μήνες πριν #168973 από farmanic
Καλησπερα σας,ειμαι κατοχος απο περσι μιας lanordica melinda indro υδραυλικης σομπας,περσι τοποθετηθηκε αργα και δεν δουλεψε πολυ.Φετος που θα την χρησιμοποιησω η αποψη σας ειναι πως καλο θα ηταν να δουλευει οσες περισσοτερες ωρες γινεται?Αν φευγει το πρωι ολη η οικογενεια για δουλεια και σχολεια αντιστοιχα μπορω να κατεβαζω ταχυτητα και να δουλευει πχ στην πρωτη ταχυτητα για συντηρηση?
Στη ταχυτητα αυτη θα κραταει το νερο πανω απο 59 βαθμους που σε εμενα το κυκλοφορει στα καλοριφερ ή θα ειναι σε πιο χαμηλες θερμοκρασιες,εκει σβηνει η σομπα ή παντα θα εχει στο τασακι λιγο πελλετ για να κραταει τη φωτια?
Ειναι αποριες του πρωταρη ....που θα παει θα τα μαθω και εγω.
Επισης αν καποιος ενδιαφερετε δοκιμασα το πελλετ της leroe merlin to foco a1 ,προσωπικη μου γνωμη ειναι πως δεν ειναι κακο αλλα εχει πολυ πουδρα,τριμα,δεν ξερω πως να το πω.Εγω θα προτιμησω και ας ειναι λιγο πιο ακριβο το holz royale το οποιο επισης δοκιμασα και ειναι εξαιρετικο....

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.071 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ