Το σπίτι δεν θερμαίνεται

Περισσότερα
8 Χρόνια 3 Μήνες πριν #151246 από giannisp2
Απαντήθηκε από giannisp2 στο θέμα Το σπίτι δεν θερμαίνεται
etsa67 τα σώματα πρέπει να είναι καλά γιατί πριν μερικά χρόνια δεν εμφάνιζε τέτοια προβλήματα. Και 22 και 23 ανέβαζε το σπίτι χαλαρά. Όσον αφορά τη θερμοκρασία τον έχω ρυθμίσει τον καυστήρα να ανεβάζει μέχρι 68 νομίζω, γιατί όταν φτάσει στο 68 συνεχίζει να ανεβάζει βαθμούς και πάει 71-72 κλπ, το κατέβασα γιατί μου εμφάνιζε πρόβλημα υπερθέρμανσης ο λέβητας μερικές φορές. Λες να το ανεβάσω παραπάνω; Θα καίει πιο πολύ πέλλετ νομίζω (ήδη όπως είδες καίω πολύ).

dimlyk ευτυχώς (από οικονομικής άποψης) που ο χειμώνας είναι χαλαρός... Βέβαια μάλλον θα προσπαθήσει να ρίξει χιονάκι αύριο. Πρέπει να κάνουμε γενικά κάποιες ανανεώσεις πχ μόνωση και να κοιτάξουμε και το θέμα της θέρμανσης γιατί λίγο πρόχειρη δουλειά έχει γίνει, αλλά αυτά θέλουν χρήματα και δυστυχώς έχει φύγει φέτος. Του χρόνου και ΑΝ πάλι... Έτσι όπως μας έφεραν οι κυβερνήσεις.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
8 Χρόνια 3 Μήνες πριν #151255 από etsa67
Απαντήθηκε από etsa67 στο θέμα Το σπίτι δεν θερμαίνεται
Προσωπικα για τον Χειμωνα τησ Ελλαδασ πρεπει να ζεσταινεσαι. Σε αυτο φταιει η κακιστη μονωση των σπιτιων μασ. Αν εμφανιζεραι μουχλα σημαινει οτι δεν υπαρχει σε κρισιμεσ μεριεσ. Οι 68 βαθμοι ειναι ακετοι αλλα σπιτια με χιονι λειτουργουν και με 60 χωρισ προβλημα. Ειναι καθαρα θεμα τωρα μονωσεωσ. Διεθεσαι τα χρηματα αν τα εχεισ για αυτο το σκοπο να μονωσεισ πρωτα την οροφη γιατι απο εκει διαφευγει το μεγαλυτερο ποσοστο θερμοτηρασ. Και αν εχεισ και προσβαση στο εσπα κανε θερμοπροσωπση. Θα καψεισ το πολυ 2 σακια στο πολυ κρυο και με ζεστη 22 για πλακα.

Στάθης Μηχανολόγος Μηχανικός

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.051 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ