Βοηθεια για σομπα πελλετ αεροθερμη

Περισσότερα
9 Χρόνια 11 Μήνες πριν - 9 Χρόνια 11 Μήνες πριν #134490 από tera
Πρώτα από όλα καλώς σας βρήκα . Έχω το εξής θέμα καλοκαιριάτικα και θα ήθελα μια βοήθεια. Προσπαθώ να μπω στο εξοικονομώ κατοίκων και έχω καταλήξει στην ΜΟΝΑΔΙΚΗ λύση της σόμπας αερόθερμης πέλλετ. Δεν είναι η καλύτερη για το σπίτι μου αλλά για πολλούς λόγους είναι η μοναδική ενδεικνυόμενη. Το σπίτι είναι 95 μ^2 και έχει ένα χολ με 5 πόρτες στο κέντρο στο οποίο σκέφτομαι και την τοποθέτηση της. Θα ήθελα να με διαφωτίσει κάποιος για 2 πράγματα πρώτον ποιες είναι αξιόπιστες μάρκες και δεύτερον αν το μπουρί μπορεί να τραβηχτεί 5-6 μέτρα οριζόντια και μετά έξω. Να πω ότι στο Ρέθυμνο που μένω οι επιλογές είναι περιορισμένες και έτσι είμαι σε μάρκες edil kamin superior phebo stuffe mescolli adler. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Last edit: 9 Χρόνια 11 Μήνες πριν by PRIMUS 45.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
9 Χρόνια 11 Μήνες πριν #134496 από Fokion
Απαντήθηκε από Fokion στο θέμα Βοηθεια για σομπα πελλετ αεροθερμη
καλημερα και καλως ηλθες

προσωπικά πιστευω - ετσι οπως τα διαβαζω και καταλαβαινω - οτι η αεροθερμη σομπα δεν ειναι ΚΑΝ λυση...
μεγαλο ρολο βεβαια παιζει το οτι εισαι στο ρεθυμνο κι οχι στη.... φλωρινα.
επεισεις η γενική διαρυθμιση αλλα μη περιμενεις οτι ο αερας θα μπει μεσα στα δωματια ευκολα, ειδικά στα πιο μακρυνα..
αλλα αυτο εσυ το ξερεις καλυτερα.

αν και ΚΑΝΕΙΣ δε το συνηστα εγω για λογους αναγκης εχω 6 μετρα διαδρομη μπουρι. Απλά προσπαθησα να εχει μια ανοδική κλιση οσο το δυνατόν.

ENERGY GP 8000 (X2) εφυγαν - απολυτα ευχαριστημενος
www.energ.gr/index.php?option=com_kunena...mid=144&limitstart=0
ECOSPAR AUGIRA 23KW NEW ENTRY....
www.energ.gr/index.php?option=com_kunena...&id=59591&Itemid=384

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
9 Χρόνια 11 Μήνες πριν #134498 από nikolas

tera έγραψε: Πρώτα από όλα καλώς σας βρήκα . Έχω το εξής θέμα καλοκαιριάτικα και θα ήθελα μια βοήθεια. Προσπαθώ να μπω στο εξοικονομώ κατοίκων και έχω καταλήξει στην ΜΟΝΑΔΙΚΗ λύση της σόμπας αερόθερμης πέλλετ. Δεν είναι η καλύτερη για το σπίτι μου αλλά για πολλούς λόγους είναι η μοναδική ενδεικνυόμενη. Το σπίτι είναι 95 μ^2 και έχει ένα χολ με 5 πόρτες στο κέντρο στο οποίο σκέφτομαι και την τοποθέτηση της. Θα ήθελα να με διαφωτίσει κάποιος για 2 πράγματα πρώτον ποιες είναι αξιόπιστες μάρκες και δεύτερον αν το μπουρί μπορεί να τραβηχτεί 5-6 μέτρα οριζόντια και μετά έξω. Να πω ότι στο Ρέθυμνο που μένω οι επιλογές είναι περιορισμένες και έτσι είμαι σε μάρκες edil kamin superior phebo stuffe mescolli adler. Ευχαριστώ προκαταβολικά.


Εάν όπως λες είναι η μοναδική λύση, κοίταξε να είναι με κανάλι ζεστού αέρα ώστε από τον διάδρομο που είσαι να στήλης τον θερμό αέρα στα δωμάτια. Όσο για το μπουρί τα πολλά οριζόντια μέτρα έχουν πολλά προβλήματα στης σόμπες που έχουν διακόπτη πίεσης και υποπιεσης. Εγω προσωπικά έχω δει σόμπα ελληνική να λειτουργεί σε μοναστήρι 2 χρόνια τώρα με 9 μέτρα!!!!!! οριζόντιο και 4-5 κάθετο μπουρί.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.058 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ