Απόψεις για το pellet Εnergostar

Περισσότερα
11 Χρόνια 3 Μήνες πριν #77964 από kfytopro
Απαντήθηκε από kfytopro στο θέμα Απόψεις για το pellet Εnergostar
Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες, οι Γερμανοί θα τα ισοπεδώσουν όλα και όχι μόνο αυτοί.
Αφού δεν είμαστε ικανοί ούτε pellet που λέει ο λόγος να φτιάξουμε για να καλύψουμε τις εγχώριες ανάγκες. Τώρα θα μου πείτε αυτοί έχουν πολλά δάση, περισσότερα από εμάς. Τι να κάνουμε πως θα μπορέσουμε να αποκτήσουμε ένα σπιτάκι και εμείς στην εξοχή;;;;;Άρε κακομοίρη Έλληνα, και τι ακόμη έχουν να δουν τα μάτια μας.....

Και αν υπάρχουν ελληνικές εταιρείες pellet πόσες από αυτές είναι αξιόπιστες για να μην πω σοβαρές. Το ίδιο ισχύει για καταστήματα και εταιρείες με σόμπες, λέβητες και με οτιδήποτε τύπο θέρμανσης. Αγοράζεις χωρίς μελέτη για τον χώρο σου, μένοντας στα λόγια του πωλήτη για το πόσο φοβερό είναι αυτό το μηχάνημα. Μόνο μην χρειαστείς τίποτα service ή ακόμη χειρότερο ρυθμίσεις.
Οι περισσότεροι για να μην πω όλοι σε κοιτάζουν στα μάτια και .......επικοινωνούν με Ιταλία στη μαμά εταιρεία για απαντήσεις.
Κάτι τέτοιο γίνετε και στην αγορά του pellet. Παραγωγοί ξεφύτρωσαν σαν μανιτάρια εναρμονισμένοι με τα σημεία των καιρών, πριν 2-3 χρόνια δεν ήξεραν τι σημαίνει pellet, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΑΡΗ.
Δεν ξέρω εσείς τι έχετε δει, εγώ πάντως έχω δοκιμάσει πολλές ελληνικές μάρκες(ονόματα δεν λέω).Ποιότητα πολύ κάτω του μετρίου έως πολύ χάλια. Τα αποφεύγω πλέον δια του ροπάλου.
Για μην νέα μόδα που υπάρχει(μόδα που μάλλον παίζεται στις πλάτες του καταναλωτή),για pellet επώνυμων εργοστασίων εξωτερικού, συσκευασμένα από ελληνικές εταιρείες, φαντάζομαι ότι μπορούν όλοι να βγάλουν τα συμπεράσματά τους. Η δικαιολογία είναι έτοιμη.....Για να βγεί ανταγωνιστικό στην αγορά. 5,3 το σακί έπαιρνα το golden nuggets, το ίδιο και το Energostar όπως και το thermopellet. Τα συμπεράσματα δικά σας.
Στο θέμα μας τώρα.Έκαψα energostar αντί για golden nuggets, με τις διαβεβαιώσεις του έμπορου πως είναι το ίδιο ακριβώς. Ε λοιπόν κύριοι δεν είναι.
Τραγική συσκευασία,διαφορετικό χρώμα,πολύ περισσότερη στάχτη και περισσότερο μαύρισμα στο τζάμι. Εμένα δεν μου άρεσε, μπορεί σε κάποιους να κάνει για την συσκευή τους.Δεν είμαι απόλυτος ούτε και ειδικός. Την γνώμη μου σύμφωνα με αυτά που παρατήρησα λέω.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": DOOM_NX

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 3 Μήνες πριν #77968 από DOOM_NX
Απαντήθηκε από DOOM_NX στο θέμα Απόψεις για το pellet Εnergostar
Καλά φίλε, εσένα στο πούλησαν και στην ίδια τιμή; Εμένα μου έκαναν 30 ευρώ έκπτωση στον τόνο για το ξανασυσκευασμένο... Από κει και μόνο αρχίζει και βρωμάει το πράγμα.

Για να δω τώρα στις σακούλες που βγαίνουν από Φλεβάρη τι σφραγίδα και αριθμός θα υπάρχει... Περιττό να σας πω πως έχουμε γίνει φιλαράκια με τον κύριο Rechberger του European Pellet Council μετά από τόσα email που έχουμε ανταλλάξει...

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 3 Μήνες πριν #77977 από kfytopro
Απαντήθηκε από kfytopro στο θέμα Απόψεις για το pellet Εnergostar
Πείτε και σκεφτείτε ότι θέλετε για εμένα, ελληνικό pellet ή μετασυσκευασμένο δεν ξαναβάζω.
Την πάτησα και δεν το ξανακάνω.Άκουσα τον έμπορο που προμηθευόμουν και πιάστηκα κορόιδο.
Προτιμώ να πληρώνω κάτι ακριβότερο αλλά να ξέρω ότι είναι αυτό που θέλω και όχι κάτι ΣΑΝ αυτό που θέλω και με τα ίδια λεφτά μάλιστα.
Ας προσέχουμε όλοι στις αγορές μας. Όλα έχουν την αξία τους μικρή μεγάλη δεν έχει σημασία. Αυτό όμως που έχει σημασία είναι να πληρώνετε σύμφωνα με την πραγματική αξία του προιόντος και όχι με την αξία κάποιου άλλου. Η τελική επιλογή είναι δική μας και κανενός άλλου αν θα το αγοράσουμε.

Ξέχασα επίσης να αναφέρω ότι τα energostar αντί για 15 κιλά όπως αναγράφετε ήταν 14 κιλά. Όσοι λοιπόν τα έχετε προμηθευτεί κάντε ένα τεστ.ΖΥΓΙΣΤΕ ΤΑ.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 3 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 3 Μήνες πριν #77979 από john88s
Απαντήθηκε από john88s στο θέμα Απόψεις για το pellet Εnergostar
1ον δεν ήταν ίδιο.
2ον στους ανά τόπο αντιπροσώπους σας στέλνατε 2 πέλλετ. To schweighofer στην κλασσική σακούλα και το energostar.
3ον Όλοι έδειχναν πιστοποιητικά τις schweighofer ότι το πέλλετ είναι το ίδιο και έχει πιστοποίηση.
4ον Εδώ στο forum κανείς δεν είπε ότι ήταν το ίδιο.

5ον Νόμιζα ότι ήσασταν αντιπρόσωπος της schweighofer αλλά κατόπιν επικοινωνίας που είχα μου έστειλα την λίστα και δεν συμπεριλαμβανόσασταν. Τώρα δεν ξέρω που βρίσκατε το schwei.

6ον. Θα έπρεπε από καιρό να απαντήσετε στα παρακάτω ερωτήματα και να μην παραπλανάτε τον κόσμο. Και να μας πείτε που παράγεται το Αυστριακό σας πέλλετ.

Συγνώμη αλλά οι συμφουρουμίτες έχουν δίκιο...
Last edit: 11 Χρόνια 3 Μήνες πριν by john88s.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 3 Μήνες πριν #77982 από DOOM_NX
Απαντήθηκε από DOOM_NX στο θέμα Απόψεις για το pellet Εnergostar

john88s έγραψε: 5ον Νόμιζα ότι ήσασταν αντιπρόσωπος της schweighofer αλλά κατόπιν επικοινωνίας που είχα μου έστειλα την λίστα και δεν συμπεριλαμβανόσασταν. Τώρα δεν ξέρω που βρίσκατε το schwei.

Θα μπορούσες να στείλεις και σε μένα τη λίστα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. σε παρακαλώ;

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 3 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 3 Μήνες πριν #77984 από giogud
Απαντήθηκε από giogud στο θέμα Απόψεις για το pellet Εnergostar
Λάθος κατάλαβα......... Αν θέλετε το διαγράφετε :blush: :blush: :blush:
Last edit: 11 Χρόνια 3 Μήνες πριν by giogud.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.068 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ