SOS: Αξίζει αυτό το πέλλετ;

Περισσότερα
11 Χρόνια 4 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 3 Μήνες πριν #37479 από sta1
Απαντήθηκε από sta1 στο θέμα Απ: SOS: Αξίζει αυτό το pellet;
Να πω και εγώ τη γνώμη μου.
Τα διάφανα σακιά χωρίς να γράφουν τίποτα θα τα επέλεγα μονο σαν οικονομική λύση. Εφόσον λοιπον ειναι οικονομικο συγκριτικά με άλλα
θα το έβλεπα αν είναι καλά συμπιεσμένο , αν έχει γυαλάδα εξωτερικά αν έχει αρκετή σκόνη μέσα στο σακί και εφόσον ολα αυτα ειναι οκ θα δοκίμαζα τουλάχιστον ένα σακί στην σόμπα (για λέβητα θέλει παραπάνω) για κλίνκερ φλόγα και απόδοση
Οπτικά πάντως όπως το δίχνεις δεν φαίνεται να είναι άσχημο και απότι καταλαβαίνω δεν έχεις μέτρο σύγκρισης μιας και είναι η πρώτη σου φορά με πέλλετ.
Οπτικά λοιπόν
1.Η σκόνη που έχει μέσα μου φαίνεται φυσιολογική (οποιο σάκο απο πιστοποιημένο γυρίσεις ανάποδα κάτι παρόμοιο θα δεις)
2.Το σκούρο χρώμα δεν μου λέει απαραίτητα ότι δεν είναι καλό.
3.Οταν λές ότι σπάει και θρυματίζεται εύκολα , όταν δεν έχεις μέτρο σύνκρισης μπορεί και να είναι φυσιολογικό. Ολα σπάνε και θρυματίζονται και το δύσκολα που λες αν δεν έχεις μέτρο σύγκρισης απο άλλο πέλλετ δεν νομίζω να μπορείς εσύ να το συμπεράνεις.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
{Η ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΠΕΛΛΕΤ} Απο 180 ΕΥΡΩ > ΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ 280 > ΣΕ ΑΛΛΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΣΟΟΟΟΟΟΟΟΟ????????? :whistle:
Last edit: 11 Χρόνια 3 Μήνες πριν by sta1.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": DOOM_NX

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 4 Μήνες πριν #37487 από DOOM_NX
Απαντήθηκε από DOOM_NX στο θέμα Απ: SOS: Αξίζει αυτό το pellet;
Έχεις δίκιο, sta1, παρασύρθηκα λίγο στην περιγραφή μιας και δεν είχα μέτρο σύγκρισης πέραν των φωτογραφιών στο ίντερνετ. Από την άλλη, δεν αλλάζει το γεγονός ότι δεν είναι πιστοποιημένο και δε θα ρίσκαρα με τίποτα να το χρησιμοποιήσω στο συγκεκριμένο καυστήρα. Το θέμα της τιμής είναι διαφορετικό και φυσικά και δε θα έδινα 300 ευρώ για ένα τόνο ανώνυμο.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": sta1

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 4 Μήνες πριν #37500 από Grecu_
Απαντήθηκε από Grecu_ στο θέμα Απ: SOS: Αξίζει αυτό το pellet;

DOOM_NX έγραψε: Έχεις δίκιο, sta1, παρασύρθηκα λίγο στην περιγραφή μιας και δεν είχα μέτρο σύγκρισης πέραν των φωτογραφιών στο ίντερνετ. Από την άλλη, δεν αλλάζει το γεγονός ότι δεν είναι πιστοποιημένο και δε θα ρίσκαρα με τίποτα να το χρησιμοποιήσω στο συγκεκριμένο καυστήρα. Το θέμα της τιμής είναι διαφορετικό και φυσικά και δε θα έδινα 300 ευρώ για ένα τόνο ανώνυμο.


Kαι πάρα πολύ καλά κάνεις. To βασικό που ειπώθηκε είναι οτι δεν είναι απαραίτητα σκάρτο, σε καμία περίπτωση δεν ισχυρίστηκε κάνεις οτι είναι σίγουρα καλό.
Όσο για τον kiturami, δεν στον θάβει κανείς θαρρώ, άλλα όπως και να το κάνουμε, δεν είναι και δεν θα γίνει ποτέ ferrari. :P

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 4 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 4 Μήνες πριν #37521 από DOOM_NX
Απαντήθηκε από DOOM_NX στο θέμα Απ: SOS: Αξίζει αυτό το pellet;

Grecu_ έγραψε: Όσο για τον kiturami, δεν στον θάβει κανείς θαρρώ, άλλα όπως και να το κάνουμε, δεν είναι και δεν θα γίνει ποτέ ferrari. :P

Οϊμέ! Αν είχα λεφτά για Ferrari, θα αγόραζα μια πελετιέρα και θα έκανα pellet τα ίδια τα μωβ τα 500άρικα, λαμβάνοντας υπ'όψην τη μειωμένη απόδοση των pellet από χαρτί και τις επισκευές που θα χρειαζόταν ο Kiturami. Επίσης, δε θα ψαχνόμουν ιδιαίτερα που θα δώσω τα χρήματά μου και πιθανόν να μη γραφόμουν καν σ'αυτό το forum!

Μπορείς να τον παρομοιάσεις με όποιο αυτοκίνητο θες για να μείνεις ευχαριστημένος αλλά μερικά γεγονότα δεν αλλάζουν. Στα 3 χιλιάρικα προσφέρει:
  • Παροχή θέρμανσης και ζεστού νερού με το πάτημα ενός κουμπιού.
  • Ατελείωτο ζεστό νερό, χειμώνα καλοκαίρι. (Ξέρεις τι ευκολία είναι να πατάς το κουμπί σε και 5 λεπτά να μπορείς να κάνεις μπάνιο με τις ώρες; Κανένας θερμοσίφωνας δεν το προσφέρει αυτό.)
  • Πιστοποιημένη απόδοση 92%.
  • Θερμοστάτη χώρου με αυτοδιάγνωση βλαβών που ελέγχει και ρυθμίζει τη λειτουργία του λέβητα.
  • Αυτόματο σύστημα αυξομείωσης της ισχύος του λέβητα, για αποφυγή συχνών επανεκκινήσεων.
  • Σύστημα αυτονομίας χώρων για θέρμανση και ζεστό νερό.
  • Mεγάλη αποθήκη pellet (300kg).
  • Σύστημα έναυσης που αποτρέπει την αναστροφή της φλόγας.
  • Προστασία από υπερθέρμανση στο νερό του λέβητα.
  • Ανίχνευση έλλειψης νερού στο λέβητα.
  • Αντιηλεκτροπληξιακή προστασία.
  • Ανίχνευση υπερφόρτωσης του κοχλία pellet.
  • Αποφυγή αύξησης λανθάνουσας θερμοκρασίας.
  • Προηγμένο αντιπαγωγικό σύστημα (και για το νερό στα σώματα και για το λέβητα).

Σα διαφήμιση ακούγομαι, αλλά τα λεφτά που μας ζητούσαν τα χυτήρια για να μας προσφέρουν καυστήρα pellet με τα μισά από τα παραπάνω (κι αν), κάνουν το λέβητα να φαίνεται GT-R στα μάτια μου.

Τώρα, αν υπάρχουν καλύτερες ευκαιρίες που να προσφέρουν όλα τα παραπάνω σε καλύτερη τιμή ας αναφερθούν για να βοηθηθεί κάποιος μελλοντικός αγοραστής που ψάχνεται. Εγώ δεν εντόπισα κάτι σε μια σύντομη αναζήτηση μερικών ημερών.
Last edit: 11 Χρόνια 4 Μήνες πριν by DOOM_NX.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 4 Μήνες πριν #37596 από jps
Απαντήθηκε από jps στο θέμα Απ: SOS: Αξίζει αυτό το pellet;
Φίλε Παναγιώτη,όταν έκανα έρευνα αγοράς για λέβητα πέλλετ και πριν καταλήξω στον Pelletech 25,είχα δει και τον krp 20 της Kiturami.Σε σχέση με τον ελληνικό λέβητα που επέλεξα,ο Kiturami δε μου γέμισε τόσο το μάτι,καθώς ο ελληνικός φαινόταν και ήταν πιο συμπαγής,350 κιλά έναντι 210 του κορεάτικου και όπως μου τόνισε ο πωλητής του Kiturami,ο οποίος ήταν ειλικρινής,έπρεπε κάθε τρεις μέρες να καθαρίζω τα τούμπο του λέβητα με την βούρτσα,γιατί αλλιώς θα είχα πρόβλημα,ενώ στον Pelletech 25,δε θα χρειαζόταν να κάνω το θερμαστή με τη βούρτσα,αφού διαθέτει μοχλό καθαρισμού των τούμπο.
Όπως και να έχει,σου εύχομαι καλές καύσεις.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": DOOM_NX

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 4 Μήνες πριν #37605 από DOOM_NX
Απαντήθηκε από DOOM_NX στο θέμα Απ: SOS: Αξίζει αυτό το pellet;

jps έγραψε: Φίλε Παναγιώτη,όταν έκανα έρευνα αγοράς για λέβητα πέλλετ και πριν καταλήξω στον Pelletech 25,είχα δει και τον krp 20 της Kiturami.Σε σχέση με τον ελληνικό λέβητα που επέλεξα,ο Kiturami δε μου γέμισε τόσο το μάτι,καθώς ο ελληνικός φαινόταν και ήταν πιο συμπαγής,350 κιλά έναντι 210 του κορεάτικου και όπως μου τόνισε ο πωλητής του Kiturami,ο οποίος ήταν ειλικρινής,έπρεπε κάθε τρεις μέρες να καθαρίζω τα τούμπο του λέβητα με την βούρτσα,γιατί αλλιώς θα είχα πρόβλημα,ενώ στον Pelletech 25,δε θα χρειαζόταν να κάνω το θερμαστή με τη βούρτσα,αφού διαθέτει μοχλό καθαρισμού των τούμπο.
Όπως και να έχει,σου εύχομαι καλές καύσεις.

Φίλε jps (δεν ξέρω το όνομα σου, αλήθεια έχουμε γνωριστεί; ),

Ενδιαφέρον το σημείο με τον καθαρισμό των τούμπο. Το διάβασα κι εγώ ότι θέλει τακτικό καθάρισμα με βούρτσα. Πόσο τακτικό θα φανεί στην πράξη. Εμένα αυτό που με έκανε να στραφώ στον KRP ήταν κυρίως η λειτουργία άμεσου ζεστού νερού χρήσης. Εσύ είσαι ευχαριστημένος με τον Pelletech 25; Θα άλλαζες κάτι πάνω του;

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.079 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ