Οι τρέχουσες τιμές pellet

Περισσότερα
6 Χρόνια 7 Μήνες πριν #159527 από etsa67
Απαντήθηκε από etsa67 στο θέμα Οι τρέχουσες τιμές pellet
Κωστα τι κανεισ? Οπωσ τα ειπαμε και απο κοντα δεν συμφαιρει πελλετ πανω αο 22 λεπτα το κιλο πασ σε πετρελαιο υγραεριο η αντλια. Ο κοσμοσ του φορουμ δεν θελει να καταλαβει νομιζει οτι το ακριβο πελλετ θα αποδωσει και καλυτερα αλλα δεν ειναι ετσι. Αν ειναι να εχω ολη τη ταλαιπωρια καθαρισμα κουβαλυμα και βρωμα και να πληρωνω πανω αο 22 λεπτα. ξεχασε το. Εγω αυτη τη χρονια καιω πελλετ αο πευκο στα 17 λεπτα που γινεται καποια εκοικονομιση. Επαναλλαμβανω οτι αν το πελλετ βγαζει σταχτη 1% σημαινει 10 κιλα σταχτη σιγα τη διαφορα η ρυθμιση παιζει σημαντικοτερο ρολο

Στάθης Μηχανολόγος Μηχανικός

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
6 Χρόνια 7 Μήνες πριν #159528 από ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ
Απαντήθηκε από ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ στο θέμα Οι τρέχουσες τιμές pellet
ΣΤΑΘΗ καλησπερα και απο δω μεσα.τα ειπαμε και απο κοντα το καλοκαιρι τα ειπαμε και στο τηλ,εισαι πολυ καλα με την τιμη αυτη και μακαρι το EVIA PELLET να ειναι βιωσιμη μοναδα.170Ε ΜΕ ΦΠΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΕΥΚΟ!!!!!!!!!!!!!!!!οπως σου ειπα σημερα πηρα αλφα γουντ (προσφορα καλοκαιρινη) Α2 πρασινο 3.53Ε το σακι.23.5 λεπτα το κιλο!!!ΑΚΡΙΒΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!!!!!!!δεν υπαρχει και κατι αλλο ποιο φθηνο εδω ακομα και ο τοπικος παραγωγος(ΦΘΙΑ ΠΕΛΛΕΤ) το δινει 3.5Ε συν φπα=4.35Ε το σακι.ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ!!!!!!!!!ΥΠΟΜΟΝΗ

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
6 Χρόνια 7 Μήνες πριν #159529 από john88s
Απαντήθηκε από john88s στο θέμα Οι τρέχουσες τιμές pellet
Είμαι στο forum 4-5 χρόνια. Έχω δει τα πάντα. Έχω δει άτομα να γράφουν 10.000 posts το λεπτό και μετά να νευριάζουν και να εξαφανίζονται. Έχω δει τσακωμούς, έχω δει καλές και κακές στιγμές.

Ένα πράγμα δεν αλλάζει. Το παινευω τον ευατό μου και η ξερολιάση.

Κάθε περιοχή έχει δικές τις τιμές πέλλετ λοιπόν γιατί ισχύουν διαφορετικές αντικειμενικές συνθήκες. Μήπως ρε φίλε να παίρνει το πέλλετ 22 λεπτά ο κάτοικος στις Οινούσες; Όχι ε; Ε τότε να κάψει πετρέλαιο γιατί δεν συμφέρει το πέλλετ πάνω από 22 λεπτά....

Στην Αθήνα υπάρχουν τα πολυκαταστήματα που κάνουν προσφορές κατά καιρούς. Και αυτά όμως έχουν τα υπέρ και τα κατά τους. Η Θεσσαλονίκη είναι η πηγή του πέλλετ. Όλοι οι μεγαλοέμποροι εκεί είναι. Στην υπόλοιπη επαρχία υπάρχουν τοπικές μονάδες που όποιος είναι κοντά παίρνει φτηνό πέλλετ. Στη Βόρεια Ελλάδα υπάρχουν τα πέλλετ από τα Βαλκάνια. Υπάρχουν όμως μέρη που δεν υπάρχει το απόλυτα φτηνό πέλλετ. Αν μένεις στου διαόλου την μάνα που θα βρεις πέλλετ φτηνά; Υπάρχει το πέλλετ που πωλείται με ΦΠΑ και το πέλλετ χωρίς.

Επίσης , κάποιοι έχουν δικό τους βανάκι, αγροτικό, φορτηγό και πάνε και φορτώνουν. Κάποιοι περιμένουν μεταφορικές. Επίσης παίζουν και άλλα πράγματα ρόλο εκτός από την τιμή. Παίζει αν έχεις αποθηκευτικό χώρο. Αν δεν έχεις δηλαδή, θα μείνεις 2 βδομάδες χωρίς θέρμανση γιατί κατέβασε την προσφορά το τάδε μαγαζί και πάνω από 22 λεπτά δεν αξίζει το πέλλετ?????? Παίζει ρόλο επίσης ο χρόνος παράδοσης. Αν είναι να κλείσω πέλλετ με 22 λεπτά και να μου το φέρουν το Γενάρη, οκ είμαι γαμάτο βρήκα το φτηνό πέλλετ. Παίζουν ρόλο τα οικονομικά του καθενός. Άλλος έχει λεφτά στην άκρη και αγοράζει με την μία. Άλλος δεν έχει και το παίρνει λίγο λίγο.

Κάποιες φορές όσοι αγόρασαν το καλοκαίρι βγήκαν κερδισμένοι. Κάποιες φορές το χειμώνα βγήκαν προσφορές. Δεν είναι στάνταρ όλα αυτά. Αν ρίξει 3 μέτρα χιόνι όσοι αγόρασαν καλοκαίρι θα είναι κερδισμένοι. Όσοι περιμένουν τις προσφορές θα την πατήσουν. Αν κάνει ζεστό χειμώνα, το πέλλετ θα μείνει απούλητο και θα βγει σε προσφορές.

Ηρεμίστε λίγο με την ξερολιάση. Μείνετε στην ουσία. Τρέχουσες τιμές πέλλετ λέγεται το θέμα. Αν δεν έχετε να προσθέσετε κάτι μην λέτε τις αμπελοφιλοσοφίες σας συνέχεια.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Pri, kosi

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
6 Χρόνια 7 Μήνες πριν - 6 Χρόνια 7 Μήνες πριν #159531 από thomas
Απαντήθηκε από thomas στο θέμα Οι τρέχουσες τιμές pellet
καλα τα λες εσύ φιλε αλλα αμα περιμενεις Σεπτέμβρη μήνα και αργότερα μεσα στο χειμωνα να βγαλουν προσφορες παει χαθηκες,και ποσο θα το πάρεις από το κατάστημα το χειμωνα-φθινοπωρο κατω από 230 αποκλειεται.Για αυτό ΜΟΝΟ καλοκαιρι και μαζικα ,δεν γινεται αλλιως ,Καταρχήν αμα ψαξεις υπάρχουν εμποροι ή και παραγωγοί πέλλετ στη θεσσαλονικη που το πουλανε 185-195/τονο και μαζι με τα μεταφορικά σε μια μεταφορική να σου βγει 215-230,ΕΠΙΣΗΣ υπάρχουν αλλοι που σου στελνουνε φορτια /23 τονους και σου βγαινει κοντα στα 180-200 αναλόγως σε ποια περιοχη ειστε . Μονο ετσι γινεται σωστά κατ εμε ,μαζεύεστε 4-5 ατομα αν θελετε καλή τιμή και αγοράζεται καλοκαιρι και τελειωσε.Αν ηταν να αλλαξω την θερμανση σου με πελλετ και να περιμενω προσφορα που θα κανει το πολυκατάστημα και αν δεν κανει χειμωνα να πεσουν οι τιμες ..δεν θα εκανα αλλαγή θερμανσης,αποφασιζεις βλέπεις πότε είναι οι καλες τιμες κ πως θα τις πετυχεις και ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ.Αυτά...
Last edit: 6 Χρόνια 7 Μήνες πριν by thomas.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
6 Χρόνια 7 Μήνες πριν - 6 Χρόνια 7 Μήνες πριν #159557 από Maktheo
Απαντήθηκε από Maktheo στο θέμα Re:Οι τρέχουσες τιμές pellet
Εχει δοκιμασει κανεις τα mypellet τα οποια εισαγει η mytherm (εργοστάσιο στην Θεσ/νικη που κατασκευάζει λεβητες,σομπες κτλ) και βαζει την φιρμα της πανω..
Ειναι Α1 λεει με καλυτερη αποδοση απο το σβαϊ και η εταιρία εισαγωγής δινει εξτρα εγγύηση σε λέβητες/σομπες εαν καις αυτο το πελλετ καθως το θεωρει δοκιμασμενο προφανως και αξιόπιστο.. Την ιδια βεβαια επεκταση εγγυησης δινει και σε καποια αλλα πελλετ μεταξύ των οποιων και το σβαϊ..

Οριστε χαρακτηριστικά..

www.mytherm.gr/kaysimo-pellet/mypellet-red-pellet

Και εδω ολα οσα εισαγει η εταιρια με το mypellet gold να εχει ιδια χαρακτηριστικά, δεν ξερω αν υπάρχει καποια διαφορά που δέν προσεξα..

www.mytherm.gr/kaysimo-pellet/mpriketes-pellet


Το βρηκα σε καλη τιμη και θα ηθελα reviews..

Στάλθηκε από το Letv X500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Last edit: 6 Χρόνια 7 Μήνες πριν by Maktheo.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
6 Χρόνια 7 Μήνες πριν #159560 από Pasxalis
Απαντήθηκε από Pasxalis στο θέμα Re:Οι τρέχουσες τιμές pellet
Εγω πηρα το virgin απο αυτον και λεω να παρω κανα σακι απο αυτο που λες για να εχω αποψη.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.509 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ