Οι τρέχουσες τιμές pellet

Περισσότερα
9 Χρόνια 5 Μήνες πριν #138450 από giokaspart
Απαντήθηκε από giokaspart στο θέμα Re:Απ: Οι τρέχουσες τιμές pellet

carmen έγραψε: Νατα νατα και ρατσιστικα σχολια για το πελλετ :woohoo:
Ακου τα λευκα ειναι καλυτερα απο τα σκουρα :huh: (με διαθεση χιουμορ φυσικα χωρις παρεξηγηση)!
Στα σοβαρα τωρα οτι τα σκουρα ειναι απο ερυθρελατη και τα ασπρα απο λευκη ελατη μαλλον δεν παιζει καποιο ρολο στο χρωμα(και μονο)ε?


Το σκούρο χρώμα οφείλεται κυρίως είτε στην περιεκτικότητα σε φλοιό, είτε στο είδος της πρώτης ύλης, είτε στην συμπίεση της λιγνίνης των κυτταρικών τοιχωμάτων του ξύλου. Το πρόβλημα με τα ρητινούχα πέλλετ από κωνοφόρα (πεύκο, ελάτη, ερυθρελάτη) είναι ότι βγάζουν περισσότερο καπνό, κλίνκερ και μπουκώνουν τις καμινάδες. Το καλό είναι ότι ανάβουν ευκολότερα και έχουν καλή θερμογόνο.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
9 Χρόνια 5 Μήνες πριν #138453 από DOOM_NX
Απαντήθηκε από DOOM_NX στο θέμα Re:Απ: Οι τρέχουσες τιμές pellet

giokaspart έγραψε: Το πρόβλημα με τα ρητινούχα πέλλετ από κωνοφόρα (πεύκο, ελάτη, ερυθρελάτη) είναι ότι βγάζουν περισσότερο καπνό, κλίνκερ και μπουκώνουν τις καμινάδες. Το καλό είναι ότι ανάβουν ευκολότερα και έχουν καλή θερμογόνο.


Κλίνκερ τα πέλλετ από κωνοφόρα; Τη λιγότερη στάχτη απ'όλα βγάζουν με το υψηλότερο σημείο τήξης. Αν μπούκωναν τα Schwei, τα Egger και τα German Pellets καμινάδες, τι θα έκαναν τα υπόλοιπα μετά;

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
9 Χρόνια 5 Μήνες πριν #138454 από KERBEROS
Απαντήθηκε από KERBEROS στο θέμα Οι τρέχουσες τιμές pellet

bobus έγραψε:

KERBEROS έγραψε:

bobus έγραψε: Το πρόβλημα με τη λύση "πέλετ" δεν είναι το κόστος του πέλετ αλλά ότι οι καυστήρες εμφανίζουν συχνά προβλήματα στην έναυση και απαιτούν διαρκή ενασχόληση

Το πέλετ του καρφούρ αν δεν κάνω λάθος είναι σκούρο καφέ κι αυτό όλοι λένε πως είναι αρνητική ένδειξη ποιότητας


Και τα δύο που λες δεν ισχύουν. Από πού τα άκουσες; Από το φόρουμ πάντως όχι. Ας μη λέμε πράγματα που 'ακούμε', όταν οι ίδιοι δεν έχουμε επαφή με το αντικείμενο, ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕ έτσι...



Φιλαράκο ΤΙ ΛΕΣ;;; Και τα δύο που έγραψα ισχύουν.

Το πρώτο το ξέρω από πρώτο χέρι ως ΧΡΗΣΤΗΣ λέβητα πέλετ εδώ και δύο χειμώνες. Το έχω συζητήσει και με μηχανικούς θέρμανσης που με έχουν βεβαιώσει πως το πέλετ δεν έχει πάει καθόλου καλά και η συντριπτική πλειοψηφία χρηστών έχουν προβλήματα.

Το ότι το πέλετ του καρφούρ είναι σκούρο καφέ το ξέρω γιατί το έχω ΑΓΟΡΑΣΕΙ, ενώ το ότι το καφέ πέλετ είναι προς αποφυγή μου το έχει επιβεβαιώσει ο μηχανικός παραγωγής του εργοστασίου που έφτιαξε το λέβητα που χρησιμοποιώ.

Κοίτα λοιπόν να βελτιώσεις τους τρόπους σου... Άντε μπράβο...


Το ποιος δεν έχει τρόπους είναι εμφανέστατο.
Το ποιος επίσης βγάζει συμπεράσματα από μεμονωμένες πηγές και από προσωπικά προβλήματα είναι εξίσου εμφανέστατο.
9 στα 10 προβλήματα οφείλονται στα μηχανήματα και τις ρυθμίσεις τους και όχι στο πέλλετ. Ας κοιτάξουν να τα διορθώσουν λοιπόν αυτοί οι λαλίστατοι μηχανικοί, αντί να ρίχνουν την ευθύνη σε καύσιμο που χρησιμοποιεί η μισή Ευρώπη. Άσε που κάθε χρόνο που περνά οι 'παιδικές' ασθένειες του χώρου γιατρεύονται.
Υπάρχει κόσμος που διαβάζει το φόρουμ, προκειμένου να βοηθηθεί στην επιλογή του για θέρμανση. Ας προσέχουμε τι λέμε λοιπόν!

Προδότης δεν είναι μόνον αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς,αλλά είναι και εκείνος που, ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώσει του δεν...

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
9 Χρόνια 5 Μήνες πριν #138457 από vag1234
Απαντήθηκε από vag1234 στο θέμα Οι τρέχουσες τιμές pellet
Τι να σας πω βρε παιδια.. Προσωπικά ότι και να του έχω ρίξει τα έχει κάψει.. Πυρηνόξυλο θες, πυρήνα θες, πέλλετ κωνοφόρων θες, σβαι θες, την πεθερά μου!! :P . Ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει.. B)

Ναι κάποια έχουν πολύ στάχτη, άλλα πολύ κάπνα, άλλα δημιουργούν πίσσα αλλά από θερμανση δεν έμεινα ποτέ αν εξαιρέσω πέρσι που κάηκε ο θερμοστάτης ασφαλέιας και τον άλλαξα με ένα του εμπορίου με 10 €..

Το καύσιμο δεν φταίει ποτέ (εκτός αν περιέχει χημικά ή σκουπίδια).. Απλά μέρικα μηχανήματα είναι ευαίσθητα και δουλεύουν μόνο με πολύ συγκεκριμένων προδιαγραφών καύσιμο....

Ομορφάντρα μου ΔΕΝ πειράζει, που πήρες τόσο ακριβό μηχάνημα, τώρα παρακάλα μην ακριβύνει και αλλό το καυσιμό σου!!!
Θέλουμε φθηνό Ελληνικό & ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ PELLET!!!!!!!!!...[IMG][/IMG][IMG]...[/IMG]
...

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
9 Χρόνια 5 Μήνες πριν - 9 Χρόνια 5 Μήνες πριν #138463 από nikolas
Απαντήθηκε από nikolas στο θέμα Οι τρέχουσες τιμές pellet
Αντε παιδιά καλή αρχή σήμερα στο ανάμα της σόμπας. Εξω 13 βαθμούς (Πεντέλη) μέσα 23 βαθμούς καλά να είναι το πελλετ με 3,49 το σακί, πέρυσι 5 με 5,50 το σακί, τώρα για το χρώμα εμένα δεν με ενδιαφέρει ας ασχοληθούν οι τεχνολόγοι και οι μηχανικοί. Οπως λέει και ο φίλος η καλή η σόμπα όλα τα καίει.

Αραγες και στα φορουμ για τα αυτοκινητα ολοι μιλάνε για την βενζίνα και οχι για τα αυτοκινητα?
Last edit: 9 Χρόνια 5 Μήνες πριν by nikolas.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
9 Χρόνια 5 Μήνες πριν #138464 από COMMO 21KW
Απαντήθηκε από COMMO 21KW στο θέμα Οι τρέχουσες τιμές pellet
Αφού φέτος όπως λέτε βρίσκουμε με 3,50 ευρώ το τσουβάλι άρα καιτα 800 με 1000 ευρώ εξοικονόμηση κατ έτος δεν ειναι καθόλου λιγα και δεν επιτρέπετε να ξανααναρτηθούν τετοια σχόλια .Εδώ βλέπω αναρτήσεις που ψάχνει ο κόσμος για ξυλόσομπες με φούρνο να αγοράσει. Ένα πράγμα να έχουμε στο νου μας η Ελλάδα γυρίζει προς τα πίσω θέλουμε δεν θέλουμε...!

Σπύρος

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.542 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ