Α - Ω Μόνωση...! - Εξωτερική θερμομόνωση

Περισσότερα
9 Χρόνια 11 Μήνες πριν #133933 από VOSDOGIAN

SakiSystem έγραψε:

Savvas έγραψε: Καλά, πέρα απο το γεγονός ότι είναι πολύ απίθανο να ξαναφθηνήνουν το πετρέλαιο θέρμανσης με σημαντική μείωση φόρων (για προφανείς λόγους...), τιμές κοντά στα 0,40€ μην περιμένετε να ξαναδείτε.
Στο υποθετικό σενάριο που μειωθούν οι φόροι σε προ μνημονίου εποχές, η τελική τιμή στο πετρέλαιο θέρμανσης να υπολογίζετε ότι θα είναι απο 0,80 έως 1 € ανα λίτρο και αυτό γιατί όταν το θέρμανσης είχε 0,30-0,40, η τιμή του βαρελιού στα χρηματιστήρια ήταν κάτω απο 40 δολάρια το βαρέλι, σήμερα είναι πάνω απο τα 100 δολάρια το βαρέλι και κάποια στιγμή το 2008 πλησίασε και τα 150.
Ανεξαρτήτως φόρων λοιπόν το πετρέλαιο είναι ακριβό σήμερα και για άλλους λόγους. Απλά λόγω μνημονίου αντί για 0.95€/lt το θέρμανσης, σήμερα πληρώνουμε 1,25€/lt.


Προβλέπεται πως και αυτή η διαφορά θα καλυφθεί από τον προυπολογισμό και μάλιστα από το πλεόνασμα που θα προκύψει το 2015 και ενδεχομένως με αναδρομική ισχύ και για το 2012-2013 για όσους έχουν αποδείξεις αγοράς πετρελαίου θέρμανσης τις χρονιές αυτές.

Σάκη είσαι απαράδεκτος ενα μήνα που έψαχνα τη να κάνω με την θέρμανση μου έδινες συμβουλές για τη λεβητα να βάλω και τωρα που τον τοποθέτησα δεν πρόλαβε να κλεισει βδομάδα και μου λες να τον ξηλώσω και να ξαναβάλω του πετρελαίου :evil: :evil: Γιατί ρε ΣΑΑΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗ :P :P :P :P

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.050 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ