Υγροποιηση σε μπαλκονοπορτες και πατωμα

Περισσότερα
10 Χρόνια 3 Μήνες πριν #118369 από dimitris11
Την πρωτη φορα που αντιμετωπισα προβλημα με υγρασια πηρα και διαβασα ενα βιβλιο της Φυσικης με αυτο το θεμα και μου λυθηκαν οι αποριες.
Δεν ετρεξα στους μαστορες να μου πουν τις θεωριες τους.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 3 Μήνες πριν #118370 από panos79
εβαλα νεοπορ -αυτο που χρησιμοποιουν στο μοντελισμο ειναι και μονωτικο επισης για μουχλα-στην εξωτερικη πλευρα περιμετρικα του κασωματος κ της πορτας-παραθυρου .φθηνα κουφωματα τρελο πατιναζ

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 3 Μήνες πριν #118400 από elgreco
Dimitris 11 : Δηλαδή εννοείς τον μόνιμο αερισμο επι 24ωρου σε μικρή ποσότητα? γιατί ο πρωινος αερισμός δεν κάνει τίποτα.

Αkapsali: Πρόβλημα εγώ δεν είχα με διαρροές. Το ψάξα πριν ξοδευτω με την θερμομόνωση.

Στρ1979: Τα μικρά τα τάπερ αφυγραντηρες μαζεύουν υγρασία αλλά εάν υπάρχει μόνιμο πρόβλημα πιστεύω πως είναι πεταμένα λεφτά.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 3 Μήνες πριν #118402 από stergiosbik
Αυτα τα "ταπερ" ειναι μια μαλακια κ μιση!
6 ειχα αγορασει(5 μεσαιου μεγεθους κ 1 μεγαλο) κ δεν εκαναν τιποτα.
Πεταμενα λεφτα.

Δεν είναι ότι δεν είμαστε επαναστάτες. Απλά είμαστε άτυχοι που δεν είναι όπλο ο καναπές!!!


Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 3 Μήνες πριν #118410 από mastoras

dimitris11 έγραψε: Την πρωτη φορα που αντιμετωπισα προβλημα με υγρασια πηρα και διαβασα ενα βιβλιο της Φυσικης με αυτο το θεμα και μου λυθηκαν οι αποριες.
Δεν ετρεξα στους μαστορες να μου πουν τις θεωριες τους.


Κάτω τα χέρια από τα μαστόρια :lol:

Οι μάστορες φίλε συνονόματε υπάρχουν για να κατασκευάζουν και να επισκευάζουν με τα χεράκια τους οτιδήποτε βρίσκεται μέσα στον τομέα των δραστηριοτήτων τους.

Ενας μάστορας που βιδώνει και ξεβιδώνει βίδες, που κόβει και κολλάει μέταλλα και ξύλα, που ανακατεύει στόκους και λάσπες, που βάφει επιφάνειες, που, που, που, δεν είναι δυνατόν να διαβάζει βιβλία φυσικής, χημείας, ούτε είναι υποχρεωμένος να κατέχει επιστημονικές γνώσεις.

Ο μάστορας εφαρμόζει ότι του ζητήσει ο μηχανολόγος, ο μηχανικός, η οποιοσδήποτε άλλος που έχει λάβει επιστημονική γνώση.

Έλλειψη όμως των παραπάνω επιστημόνων στην "αγορά" ο μάστορας καλείται να δώσει λύσεις εμπειρικές, να πάρει την ευθύνη, και γενικά να βγάλει το φίδι από την τρύπα.

Θα ήμουν ευτυχής εάν είχα δίπλα μου έναν από εσάς, για να με κατευθύνει και να μου δίνει λύσεις σε κάθε τεχνικό πρόβλημα που αντιμετωπίζω ανά τακτικά χρονικά διαστήματα. Θα ήμουν πραγματικά ευτυχής εάν φύγει από κεφάλι μου κάθε είδους ευθύνης που αφορά την λύση οποιουδήποτε προβλήματος ζητηθεί.

Δεν αντιλέγω ότι αυτά που γράφεται δεν είναι σωστά, όπως επίσης δεν έχω λόγο να αμφιβάλω για τις γραπτές λύσεις που δίνονται εδώ μέσα.

Ιδού λοιπόν η ρόδος....ιδού και το πήδημα. Υπάρχουν εκατοντάδες διαφορετικά και πάσης φύσεως προβλήματα σε εγκαταστάσεις κτιρίων και κατοικίες όλων των ειδών.

Καλούμαστε να δώσουμε λύσεις.....και λύσεις οικονομικές, και όχι του τύπου "κατεδάφισε το και ξαναφτιάξτο"

Πληρώνω καλά.....για αυτές τις εποχές, και βρίσκομαι στην Θεσσαλονίκη 6947 834 969. Αναζητώ επιστήμονα με μπλοκάκι που δεν φοβάται να λερώσει το παντελόνι του, ούτε σκιάζεται να ανέβει στην 6μετρη σκάλα, ούτε φυσικά ζητάει "άντερα" για να απασχοληθεί μερικές ώρες. Ζητώ λύσεις σε επισκευαστικά προβλήματα......και εγώ να τα εφαρμόσω με άψογη επιμέλεια σαν ένα καλός μάστορας.

"Άρρωστα κτίρια".....συμφωνώ. Δώστε όμως λύσεις στα προβλήματα. Γιατί αυτά τα άρρωστα κτίρια κάποιοι του πανεπιστημίου αποφασίσανε πως θα τα φτιάξουνε.

Να γεμίζω το σπίτι του πελάτη με 12v ανεμιστηράκια απο υπολογιστές.....ΟΚ συμφωνώ, αναλάβετε όμως το κόστος και την ευθύνη εάν τελικά δεν δουλέψει το πείραμα. Γιατί άλλο να κάνουμε τα πειράματα δίνοντας λύσεις στα δικά μας σπίτια, και άλλο να πουλήσουμε σε πελάτη την θεωρία της επισκευής, και στο τέλος τις απαραίτητες εργασίες. Εκεί φίλοι μου θέλει κότσια για τέτοια πράγματα.

Ιδιώτες....δεν θέλετε να ακούτε θεωρίες από μαστόρους που φοράνε λερωμένη φόρμα. Οκ συμφωνώ, πληρώστε όμως την συμβουλή, και την τεχνική μελέτη επισκευής σε έναν μηχανολόγο-μηχανικό.

Ελάτε μαζί μου να λύσουμε χίλια προβλήματα......και ξεκινώντας από το σπίτι του jnet που ταλαιπωρείτε εδώ και καιρό με υγρασίες. :lol:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 3 Μήνες πριν #118412 από GGEOR7777
Δεν χρειαζεστε κανενα μηχανικο
για να σας λυσει τα προβληματα πχ των παραπανω παιδιων..
Διαβασες τον φιλο πιο πανω..πηρε ενα βιβλιο και ελυσε το προβλημα του.
Το ιδιο μπορεις να κανεις και συ..γιατι καλη η εμπειρια και η μαστροδουλεια..
αλλα για φαντασου τη σε συνδιασμο με την μελετη..
Ενας γνωστος μου ελεγε εισαι Μαστορας με αρ....ια η Αρ...δια μαστορας... :)
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": stelios

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.077 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ