Υγροποιηση σε μπαλκονοπορτες και πατωμα

Περισσότερα
10 Χρόνια 4 Μήνες πριν #118264 από str1979
ΜΑΣΤΟΡΑΣ Ο θερμοστατηε ειναι σταθερα στους 23 οποτε η θερμοκρασια παιζει απο 22 εως 23.5
Στα δωματια που κυριως εστιαζεται το προβλημα ειναι πιο κρυα κατα 3 βαθμους περιπου αλλα και παλι εκει η θερμοκρασια εχεις αναλογικα τις ιδιες διακυμανσεις.

JNET αυτο ακριβως συμβαινει κ σε εμενα.Αλλες φορες σε πιο ήπιο βαθμος και αλλες φορες σε μεγαλυτερο φανταζομαι αναλογα με το ποσο κρυο εχει εξω.
Τρυπα απορροφητηρα εχω αλλα αυτο δεν νομιζω να επιρεαζει σε κατι
Θυμαμαι παλιότερα οταν σηκώθηκα ενα πρωι και σχεδον κολυμπουσα απο τα νερα που ειχαν μαζευτει κατω στο πάτωμα

Κατι που δοκιμασα χτες ειναι οτι αν εχω τραβηγμενες τις κουρτινες στις μπαλκονοπορτες, τοτε δεν εχω τοσους υδρατμους στα τζαμια οσο οταν τις εχω κανονικα
Βεβαια στο πατωμα δεν εχω κουρτινες (χαχαχα) οποτε και δεν μπορω να δοκιμασω κατι τετιο.

Invicta Compact 700

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 4 Μήνες πριν #118277 από elgreco
Γεια σας παιδιά και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα στο σπίτι μου εδώ στην Κέρκυρα. Μόνο στην κρεβατοκάμαρα μας που οι τοίχοι έχουν ν/α προσανατολισμο ( νόμισα ότι συμβαίνει σε βορινους μόνο).

Το σπίτι βέβαια είναι άμωνοτο του 65 περίπου με καινουρια σκέπη μονομενη πάνω από το δώμα.

Το καλοκαίρι τοποθέτησα 6εκ eps της νεοπορ στους προβληματικούς τοίχους και το πρόβλημα λύθηκε. Εκτός του ότι επειδή τοποθέτησα τη μόνωση ξεκινώντας από εκεί που τελειώνει το σοβαντεπι του έξω πλακακιου και μου παρουσιάζει μέσα υγρασία στο αντιστοίχο σημείο, δηλαδή κάτω χαμηλά στη γωνία.

Και η μπαλκόνοπόρτα βέβαια (αλουμινίου χωρίς θερμοδιακοπη) συνεχίζει επίσης να σουρωνει. Έχω αποροφητηρα με τρύπα αλλά στην απέναντι διαγώνια μεριά του σπιτιού, και αεριζουμε ανελλιπώς καθημερινά. Ο δε ξύλο λέβητας μας κρατάει από 21-23.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 4 Μήνες πριν #118283 από ippomas
Μηπως αγαπητε συνφορμιστα θα μπορουσες να βαλης ενα κυκλοφορητη αερος να χτυπα τον ζεστο αερα απο τα σωματα προς το σημειο που σου παρουσιαζεται η υγρασια με αυτο τον τροπο θα γινετε ενα στεγνωμα των σημειων και θα σου παροτρυνα να τοποθετησης και δυο αφυγραντηρες χωρου δεν ειναι κοστος, απλα συλλεγουν αρκετη υγρασια.

Το να ρωτας δεν ειναι κακο.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 4 Μήνες πριν - 10 Χρόνια 4 Μήνες πριν #118297 από dimitris11
Το πιο απλο -φθηνο που μπορεις να κανεις οπως και ολοι οσοι εχουν τετοιο προβλημα ειναι ενας ανεμηστηρας 12βολτος υπολογιστη ΜΕΓΑΛΟ με ενα τροφοδοτικο 5βολτο.
Εγω το εχω μονιμα αναμενο να βαζει αερα γιατι εχω σομπα πελετ μεσα στο σπιτι,αν δεν την ειχα θα το εβαζα να βγαζει.Ειναι θεμα πιεσης-υποπιεσης που δημιουργειται απο την εισοδο-εξοδο αερα απο το σπιτι.
Το προβλημα σου θα λυθει 100% και οριστικα με 24ωρη λειτουργια.Το σπιτι μου ειναι 125τ.μ και δεν το αεριζω με αλλον τροπο.Καποτε δοκιμασα να ανοιγω (1)μια ωρα το μεσημερι ολες τις πορτες αλλα το αποτελεσμα ηταν χειροτερο.
Βαλε αν θες και μικροτερο τροφοδοτικο 3βολτο για να εχεις λιγοτερο κρυο αερα.
Οσοι εχουν σομπες-τζακια που περνουν αερα μεσα απο το σπιτι δεν εχουν τετοιο προβλημα.
Θα μπορουσα να εχω την σομπα να περνει αερα απο μεσα αλλα δεν ξερω ποσα κυβικα εναλασει εγω θελω την μικροτερη δυνατη εισοδο κρυου αερα.
Στο παραθυρο του μπανιου εχω εναν ανεμηστηρα 12βολτο υπολογιστη μικρο με 3βολτο τροφοδοτικο να βγαζει αερα.
Η τρυπα του αποροφητηρα ειναι ελευθερη και οριακα βγαζει αερα.Εχω και δευτερο μοτερ δυνατο που κανει το χρεος του αποροφητηρα,δηλαδη μπαζει αερα απο το ιδιο σημειο με το πρωτο μοτερ υπολογιστη,Λογο αυξησης της πιεσης βγαινει ο αερας εξω απο την τρυπα του αποροφητηρα και δεν εχω προβληματα λειτουργιας με την σομπα(καπνισματα).
Και ενα αποσμητικο χωρου στο σημειο εισοδου να ξεγελαω την μυρωδια της καπνας που μας περιβαλει τους χειμερινους μηνες απο τα τζακια των γειτονων.
Last edit: 10 Χρόνια 4 Μήνες πριν by dimitris11.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 4 Μήνες πριν #118332 από papg
φίλε είχα το ίδιο πρόβλημα σε νέα οικοδομή με καλή μόνωση , Το πρόβλημα είναι το σφράγισμα του σπιτιού δεν μπαίνει αέρας .όσο και να ανεβάσεις θερμοκρασία δεν κάνεις τίποτα, ότι μόνωση και να βάλεις πάλι θα έχεις πρόβλημα θα υδροστατούν τα τζάμια, με αερισμό κάτι γίνεται αλλα μόλις κλείσεις ξανά τα ίδια. Εγώ την λύση την βρήκα την πρώτη χρόνια με υγραντήρα 80€ από praktiker και την επόμενη χρονιά έκανα τζάκι κλειστό μάλιστα και ως μαγείας δεν ξανά είχα υδρατμούς.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 4 Μήνες πριν #118335 από elgreco
Ο αφυγραντηρας ήταν η πρώτη κίνηση που είχα κάνει. Αυτό βέβαια πριν βάλω μόνωση.

Τώρα άναψα το αρκοντισιον στη λειτουργία της αφυγρανσης να δώ αν θα χεί διαφορα.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.083 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ