Κοινότητα
Postit
Τα μέλη μας
Blog
Forum
Ανακοινώσεις
Κλείσιμο

Kοινωνική πύλη για την Ενέργεια και το Περιβάλλον

(0 ψήφοι)

Αγαπητοί επισκέπτες σας καλωσορίζουμε στο energ.gr μια διαδικτυακή πύλη η οποία στο αρχικό της στάδιο θα έχει ένα Φόρουμ ανταλλαγής απόψεων πάνω σε θέματα που θα έχουν σχέση με την ενέργεια και το περιβάλλον. Θα υπάρχει επιπλέον ένα κομμάτι με θεματολογία γύρω από το περιβάλλον στο αρχικό σύστημα διαχείρισης περιεχομένου στο οποίο είστε αυτή την στιγμή το οποίο θα εμπλουτίζεται από ειδικούς του συγκεκριμένου χώρου.


Η Βιομάζα είναι ενα από τα θέματα που θα σταθεί αρκετά το Φόρουμ στα πρώτα του βήματα μια και η ανάγκη που έρχεται τη δεδομένη στιγμή σε αρκετά ελληνικά σπίτια για αλλαγή του υπάρχοντος λέβητα λόγω της εξίσωσης των φόρων στο πετρέλαιο γίνεται αντικείμενο συζήτησης σχεδόν σε όλους μας. Η χρήση της βιομάζας τα προηγούμενα χρόνια υστερούσε σε πολύ μεγάλο βαθμό σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη χώρα οπότε υπάρχει μεγάλο έδαφος για ανταλλαγή απόψεων, πληροφορίας, γνώμης και εμπειρίας μέσα από ένα δομημένο Forum πάνω στα συγκεκριμένα θέματα.

Θέματα οπως τα φωτοβολταικά μπορούν να έχουν αρκετή ανάδραση ενώ υπάρχουν αρκετοί με εγκεκριμένες άδειες από τον ΔΕΣΜΗΕ οι οποίοι σκέπτονται να κάνουν το επόμενο βήμα λόγω της κρίσιμης περίστασης που περνά η χώρα.

Εγγραφείτε στο energ.gr πατώντας εδώ

 

Ενέργεια και Περιβάλλον

Ας αποκτήσουμε τη γνώση

 

Διαβάστηκε 5492 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 29 Μαΐου 2013 17:52
Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια